anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony kd-65xg9505 - brak HDR 4K na PS4 Pro

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
BoredMan
Poszukiwacz

Sony kd-65xg9505 - brak HDR 4K na PS4 Pro

Witam,

myslalem że HDR będzie dostępny bez dodatkowych ustawień a tu tylko YUV 420. 2160p RGB jest nieaktywne. Kabel na pewno spełnia wymagania. Ciężko skorzystać z porady dostępnej w dziale pomocy sony ponieważ w Android 8 nie widzę ustawienia dla wejść zewnętrznych. Możecie wesprzeć poradą? Przeszukałem cały Internet, nikt o tym nie pisze.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
DawidP1
Użytkownik

Obsługa Ultra HD z HDR w Android 8.0 wymaga zmiany konfiguracji portów HDMI. Zrobimy to w zakładce (uwaga!) Ustawienia -> Oglądanie telewizji -> Format Sygnału HDMI. Należy wybrać „Ulepszony format”. Przy tym ustawieniu możemy stracić fonię na niektórych źródłach, dlatego producent pozostawił także opcję kompatybilną

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
DawidP1
Użytkownik

Obsługa Ultra HD z HDR w Android 8.0 wymaga zmiany konfiguracji portów HDMI. Zrobimy to w zakładce (uwaga!) Ustawienia -> Oglądanie telewizji -> Format Sygnału HDMI. Należy wybrać „Ulepszony format”. Przy tym ustawieniu możemy stracić fonię na niektórych źródłach, dlatego producent pozostawił także opcję kompatybilną

profile.country.PL.title
BoredMan
Poszukiwacz

A ja się tyle tego naszukałem. Wielkie dzięki. Powinni zaktualizować helpa. Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Dziękujemy za sugestie. Przekażemy ją dalej. 

Pozdrawiam, 

Barbara_K