Podziel się wrażeniami!
witam
chciałbym zapytam czy komuś udało się uruchomić aplikacje HBO GO na tv i działa???
w Play Store jej nie ma, a po wgraniu z pen drive nie działa!!!
proszę o pomoc jak można ja uruchomić lub ewent.kiedy będzie ogólnodostępna na tv
dziękuje
@tomekpietrzak1980 napisał(a):Ciekawe jak jest u ciebie?
U mnie cos takiego
Żebym się przekonał czy u mnie jest tak samo musiałbym usunąć najpierw aplikację i spróbować zainstalować ją na nowo.
Ale ponieważ może mi się pojawić informacja taka jak u Ciebie to tego nie zrobię 😁
Ze spotify nie korzystam.
Witam,posiadam tv xd 8505 i przed chwilą zainstalowałem hbo go i działa,ze spotify korzystam prawie codziennie.
witam
problem rozwiazany ....metoda prob i bledow...
aplikacja jest dostepna w sklepie play store i dziala na tv bravia xe9305.....
rozwiazaniem jest posiadanie konta google play w polsce ( ja mialem zalozone w de ) prawdopodobnie tak ustawilem zakladajac je tam dlatego nie bylo tej app widocznej u nas
jezeli ktos juz posiada konto google (zalozone w innym kraju ) trzeba zalozyc nowe konto u nas w kraju i po dodaniu go do tv sony bravia bedzie mozna zainstalowac app ze sklepu ktora dziala
problem rozwiazany
acha....
spotify dziala tez
To pewnie musiałbym przywrócić tv do ustawień fabrycznych a to mi się nie uśmiecha.
Wczoraj zauważyłem, że w moim starym telewizorze W755C sklep google doczekał się odświeżenia wyglądu. Aplikacja HBO GO jest obecnie wśród polecanych.
Cześć tomekpietrzak1980
Czy mógłbyś sprawdzić proszę dostępność aplikacji Alexa na koncie utworzonym w DE? Ponoć jest już wsparcie dla XE9305 ale nie w PL (mój przypadek).
Dzięki!
A nie możesz przelogować TV na drugie konto celem weryfikacji?