anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Xh95 - problem z modułem od canal + z ECP

profile.country.PL.title
AnetaKz
Nowicjusz

Sony Xh95 - problem z modułem od canal + z ECP

Witam serdecznie szanownych forumowiczów. Otóż  ok.dwóch  tygodni temu kupiłam telewizor sony z seri xh95 ( xh9505 ). Wziełam do niego z punktu Canal plus moduł Ci+ z ECP wraz kartą Cayman i nie wiem co jest nie tak z tym modułem . Moduł  chyba nie chce współpracować z kartą Cayman , choć początkowo myślałam  , że to jest problem z samą kartą. Poszłam wymienić karte na nową - lecz to nic nie dało. Twierdzą w punkcie , że karta Cayman jest sparowana z modułem . Karta Cayman za to odbiera w ich dekoderze Sagecom . Co najdziwniejsze moduł dobrze sobie radzi z kartą Cameleon . Czy ktoś w tym modelu tv miał taki problem ?

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Witam,

Twój opis wskazuje na problem z kartą. Sugeruję kontakt z dostawcą usługi :slight_smile:

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
AnetaKz
Nowicjusz

karta została wymieniona- problem pozostał.  Więc sądzę, że to nie karta a moduł jest  niewpożątku .Modul z karta Cayman nie chce współpracować także w innym tv ,a z karta cameleon nie ma problemu. Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@AnetaKz 

Spróbuj zostawić włączony tv na kanale TVP 1 na dłuższy czas. Sprawdź w Strefie Canal + , czy Twój nowy moduł i karta są widoczne. Skorzystać możesz z forum sat kurier. Może tam znajdziesz rozwiązanie.

profile.country.PL.title
Odys85
Użytkownik

Podaj numer karty cayman, spróbuje pomóc. 

profile.country.PL.title
gienek_pa
Użytkownik

Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem, że nosiłeś do punku Canal+ oddzielnie kartę  i oddzielnie moduł CI+ ECP. Może spróbuj zanieść moduł CI wraz z kartą. Niech włożą moduł z kartą do TV i pokażą że to działa.