Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie szanownych forumowiczów. Otóż ok.dwóch tygodni temu kupiłam telewizor sony z seri xh95 ( xh9505 ). Wziełam do niego z punktu Canal plus moduł Ci+ z ECP wraz kartą Cayman i nie wiem co jest nie tak z tym modułem . Moduł chyba nie chce współpracować z kartą Cayman , choć początkowo myślałam , że to jest problem z samą kartą. Poszłam wymienić karte na nową - lecz to nic nie dało. Twierdzą w punkcie , że karta Cayman jest sparowana z modułem . Karta Cayman za to odbiera w ich dekoderze Sagecom . Co najdziwniejsze moduł dobrze sobie radzi z kartą Cameleon . Czy ktoś w tym modelu tv miał taki problem ?
Witam,
Twój opis wskazuje na problem z kartą. Sugeruję kontakt z dostawcą usługi
Pozdrawiam
karta została wymieniona- problem pozostał. Więc sądzę, że to nie karta a moduł jest niewpożątku .Modul z karta Cayman nie chce współpracować także w innym tv ,a z karta cameleon nie ma problemu. Pozdrawiam.
Spróbuj zostawić włączony tv na kanale TVP 1 na dłuższy czas. Sprawdź w Strefie Canal + , czy Twój nowy moduł i karta są widoczne. Skorzystać możesz z forum sat kurier. Może tam znajdziesz rozwiązanie.
Podaj numer karty cayman, spróbuje pomóc.
Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem, że nosiłeś do punku Canal+ oddzielnie kartę i oddzielnie moduł CI+ ECP. Może spróbuj zanieść moduł CI wraz z kartą. Niech włożą moduł z kartą do TV i pokażą że to działa.