Podziel się wrażeniami!
Jakby kogoś interesowało to bardzo fajna aplikacja TVP VOD pojawiła się w sklepie Play na telewizorze przejrzysta nowoczesna i bardzo miła w użytkowaniu .Świeże seriale co nie zdążyłeś obejrzeć dzisiaj ... polecam ! JeszczePlayer+ i komplet no i HBO Go.Wszystkie nowe materiały są w FullHD 1080p !
Dzięki za info. Żona będzie miała gdzie "M jak miłość" oglądać
jest wszystko M jak miłość ,Barwy szczęścia ,Klan ,Na dobre i na złe i sam nie wiem co jeszcze i oczywiście Korona królów a no i kilka fabularnych między innymi igrzyska śmierci do tego teatr,kultura ,sztuka jakies treści dokumentalne z TVP Kultura ,TVP Rozrywka jedna z nowocześniejszych aplikacji mam ją od 2 dni naprawdę wielki plus dla apki !
O Dżizas-Korona Królów?-nic mi już więcej do szczęścia nie potrzeba
Aplikacja klasa
Tylko nie można się pozbyć starej z listy rekomendowanych
Czekam na dostęp Player ale z tego co wiem wciąż nie wydali jej na Android TV
Aplikacja pojawiła się na stałe w aplikacjach systemowych (Polecane Apilkacje) zastąpiła poprzednią TVP gdyby jeszcze tak Player+....... zmieniła się ikona a w środku stare badziewie
Pomiędzy TVP VOD z androida , a z hbbtv jest kilka drobnych różnic. Na hbbtv nie ma reklam przed programami,serialami itp. Na hbbtv telewizja na żywo jest w innej (osobnej) aplikacji. Na tej z androida po reklamach działa przycisk chwilowego zatrzymania(pauza II) Na hbbtv ten przycisk nie działa. Tyle na razie zauważyłem różnic.
U mnie na W755C wciąż niestety w rekomendowanych stara wersja
Dobrze że zdążyłem ściągnąć ze sklepu apke bo już nie ma jej dostepnej
A robiłeś jakiś restart? Opcje fabryczne?
Czy poprostu wyskoczyło