Podziel się wrażeniami!
Witam
Proszę oficjalnie, aby Sony Polska ustosunkowała się do informacji z zagranicy a mianowicie seria XH90 według źródeł z zagranicy (jak również support Sony w USA potwierdza) nie otrzymają aktualizacji do VRR!!
Użytkownik polskiego forum HDTV również potwierdził (poprzez support Sony), iż nie będzie aktualizacji firmware do VRR w oprogramowaniu dla XH90.
Jak dla mnie SZOK!!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
No chyba w końcu. Ale są minusy =[
witam
Tez posiadam tę "udaną" serię xh90. i też szlag mnie trafia, że ciągle sa jakieś problemy. A to brak współpracy z kartami CAM a to problemy (zanikanie) dźwięku po e-ARC. Jeżeli najnowsza aktualizacja nie wyeliminuje problemów z dźwiękiem, VRR oraz ALLM to jak najbardziej jest to podstawa do reklamacji jako "towar niezgodny ze specyfikacją". Jeszcze poczekam na najnowszy upgrade ale moja cierpliwość to tego gniota się kończy.
po wymianie płyty głównej problemy zniknęły. Niemniej jednak często po włączeniu tv nie czyta karty CAM. Trzeba wyjąć i ponownie włożyć kartę lub zrobić reset tv. Ale na to już chyba nie znajdą rozwiązania.
to teraz uściślij jaką masz wersje softu po wymianie plyty glownej.
Ja mam klatkowanie , zaklocenia na ekranie. Ponoć pracują nad softem nowym.
Zapraszam użytkownikow wszystkich telewizorów SONY na grupę https://www.facebook.com/groups/sonypl
jeżeli to pytanie do mnie to odpowiadam ze mam najnowszą wersję 6.1554