- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Xh9096 HDTV w [...] gra
HDTV napisalo w swoim artykule,"pełne wsparcie hdmi2.1 i serja modeli xh jak najbardzij wspolgra z ps5".Odpisałem zeby ludzi nie wprowadzac wbład i zaprzestac reklamowac ten kibel-tv,i zeby przyszli zainteresowani tym tv naipierw sprawdzili forum sony jak ludzie zmagaja sie z usterkami.HDTV SZCZELIŁO FOCHA I WSZYSTKO USUNIETE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A najlepsze jest to ze 4k120 nigdy nie będzie bo hdmi 2.1 ma zbyt małą przepustowość, a połączyć to jeszcze z Dolby Vision to totalny kosmos
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A czego się spodziewałeś po takim forum ? Przecież ci pajace żyją z reklam i tzw. kalibracji telewizorów. Myślisz, że za pisanie prawdy ktoś by ich zapraszał na sympozja, prezentacje i targi... Ich opinia jest tyle warta, co dziennikarzy motoryzacyjnych TVN-u...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ma zbyt mała przepustowość, tzn jaką? a jaka powinno mieć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Powinna mieć 48 a z tego co pamiętam ma 37. Trzeba to poszukać dla dokładnej ale nie mam czasu aktualnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Chłopaki z HDTV przede wszystkim kopiują recenzje nowych telewizorów z https://www.rtings.com/.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie wiem o co chodzi, ale u mnie jest 4k120, tylko, że spada czasem do 60. Nie wiem o co chodzi, ale gdyby to była sprawa przepustowości to chyba w ogóle by nie był 4k120.... a możecie jeszcze raz sprawdzić czy faktycznie nie macie 4k120, bo to zaczyna byc dziwne. Ja nie wiem czemu nie ma stałego 4k120.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Na xboxie series x lub pc możesz wybrać taką rozdzielczość jednak sam tv nie wyrabia i scaluje rozdzielczość pionową to jest 2160 pixeli do 1080 pixel przez co powoduje rozmycie bo rozdzielczość pozioma zostaje taką sama
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
XH90 ma SoC mediatek mt 5895 (czyli S900), obsługuje połączenia HDMI 2.1 do 48 Gb / s. Więc raczej nie sadzę, żeby wina była w TV. Ja mam PS5 więc nie wiemjak jest na XBX, ale mam wrażenie, że to konsola mi zmniejsza przepustpwośc a nie TV, coś podobnego piszą tutaj
https://www.dobreprogramy.pl/ps5-i-tryb-4k120-cos-sie-dzieje-z-kolorami,6628686237341825a