Podziel się wrażeniami!
Mam problem, który występuje przy wszystkich filmach odtwarzanych w 4k z pendrive (próbowałem kilku USB 2.0 i 3.0). Film zacina się po 40 minutach odtwarzania. Nic nie daje ponowne wczytanie filmu czy wyciągnięcie pendriva. Pomaga jedynie odłączenie z prądu telewizora i uruchomienie go ponownie. Przewijam wtedy do 40 minuty i film leci dalej, natomiast po upływie 40 minut robi się to samo. Macie jakieś rozwiązanie? Telewizor 60XF8305
Witam,
prawdopodobnie problem wynika z odtwarzacza filmów. Jednak wspomniany model TV pracuje na platformie Android TV, więc bez problemu można zainstalować sobie odtwarzacz VLC z Google Play Store. To powinno rozwiązać problem.
Pozdrawiam
Mam to samo w tv kd-55ag9. Po oddwarzaniu ok 50 min filmu w 4k zawiesza sie odtwarzacz i trzeba zrobic restart tv bo juz zadnego filmu nie chce czytac. Mam nadzieje ze aktualizacja zaraz bedzie i naprawia ten problem.
Odtwarzacz vlc ma chyba za malo kodekow bo slabo odtwarza filny w 4 k.
Mam identyczny problem w XG95, ktoś już zna przyczyne?
Moze ktos zna jakis dobry odtwarzacz dla fimow 4k z dzwiekiem DD+?
Jeśli nie VLC to może Kodi?
Kodi jest ok. Ma problemy z dolby digital+. Moze Mxplayer pro? Ktoś testowal jak jest z dzwiekiem przesyla po earc dd+?
testowałem nie odtwarza, z tych co odtwarzają to Kodi, NOVA video player, PLEX i natywny odtwarzacz sony
Witam.
Po aktualizacji do androida 9 nadal problem z odtarzaczem multimedialnym filmow 4K. Po ogladaniu ok 40 min. Aplikacja zawiesza się. Trzeba ja zamknac i odpalic od nowa bo nie czyta juz pozniej zadnych filmow. Myslalem ze aktualizcja to naprawią tu dalej lipa. Tv kd-55ag9.