anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

zatrzymanie odtwarzania filmu 4k

profile.country.PL.title
19mato16
Poszukiwacz

zatrzymanie odtwarzania filmu 4k

Mam problem, który występuje przy wszystkich filmach odtwarzanych w 4k z pendrive (próbowałem kilku USB 2.0 i 3.0). Film zacina się po 40 minutach odtwarzania. Nic nie daje ponowne wczytanie filmu czy wyciągnięcie pendriva. Pomaga jedynie odłączenie z prądu telewizora i uruchomienie go ponownie. Przewijam wtedy do 40 minuty i film leci dalej, natomiast po upływie 40 minut robi się to samo. Macie jakieś rozwiązanie? Telewizor 60XF8305

11 ODPOW. 11
profile.country.PL.title
wucash666
Użytkownik

U mnie też już zdarzyło się raz w Kodi i raz w natywnym Mediaplayerze... dla mnie to naprawdę niezrozumiałe, że w starszym modelu (75w885c) aplikacja Video działała bez problemu i korzystałem z niej bez zarzutu 3 lata i nie potrzebowałem żadnych zewnętrznych playerów. Naprawdę to aż taki problem dla SONY.... 

Mam świadomość, że  telewizor jest przede wszystkim do pokazywania obrazu ale bez przesady jakoś inni producenci radzą sobie ze stworzeniem playera potrafiącego odtworzyć materiał HD czy 4k bez problemów.

Niestety ale jest to mało profesjonalne podejście do klienta...

Ja powoli rozglądam się za zewnętrznym playerem, pewnie padnie na Nvidia Shield  

profile.country.PL.title
Maruan1
Poszukiwacz

Witam.

No żenada żeby tv za ok. 10 tyś nie odtwarzał filmów w 4k. Mój wcześniejszy tv samsunga odtwarza filmy 4k bez problemu bez zadnych zwiech. A kupiłem  Sonego bo oled i wypas i wogole, a nie moze poradzić sobie z odtwarzaniem filmow :slight_smile: ogólnie tv super, ale wkur..... mnie nieraz to restartowanie odtwarzacza zeby dalej ogladać film.