Podziel się wrażeniami!
Witam,
PO nagraniu filmu , kiedy zrzucam go z karty na komputer i oglądam to dźwięk nie idzie w parze z video opóxnienie wynosi 2-4 sekundy nieraz "zatyka " dźwięk dodatkowo...czy to wina karty czy wina sprzętu?
Posiadam zwykłą karte 2GB SD kingston.
Dodam jeszcze że jak oglądam na aparacie to wszystko jest OK. nic sie nie zwalnia nie spóźnia.
jeśli tylko to oryginał, to śmiało bierz
Witaj,
Wgrałem PMB i...filmy zgrane z aparatu latają poprawnie. Swoją droga program jest super.
Karte kupiłem u tego allegrowicza http://allegro.pl/show_user_auctions.ph ... r_id=16242 , mam nadzieje że jest Oryginalna:)
pzdr
Bo PMB to naprawdę niezłe i mocno niedoceniane narzędzie
Filmy w AVCHD na nędznym, jednordzeniowym netbooku chodzą bez zająknięcia, a np. wysłanie filmu na YT to dwa kliknięcia.
Wiesz wgrało mi do kalendarza wszytskie zdjęcia z aparatu...ale czy mogę do tego kalendarza wrzucic np zdjęcia które mam w komputerze? Byłaby to fajna sprawa mieć w takim kalendarzu wsyztskie zdjęcia. Jesli Tak to jak to wykonać?
pzdr
Po prostu trzeba zarejestrować katalogi, w których sa zdjęcia- opcja w menu
Dzieki, rewelacja programik!
lustereczko napisał(a):
kris napisał(a):
lustereczko napisał(a):
no widzisz
Programy z płyty mają potencjał, no i są darmowe. Mało kto tam zagląda, ale jak widać - warto
Oj tam. Miliony much... stop, użytkowników windy, nie może się mylićpiotruso napisał(a):
maja jedna wade: dzialaja tylko pod jednym systemem, nie zawsze wlasciwym
Aaaa tam bajki opowiadacie, instalujemy crossover office i prawie każdy program z windy idzie na linuxie. Sprawdziłem z Photoshopem, officem itp programami.
Amiga ma za mało ramu sorry Tadeusz. Mam dwie w składziku .