Podziel się wrażeniami!
Witam. Czy ten zestawik się opłaca kupić ?
http://allegro.pl/sony-a500l-pelny-zest ... 46814.html
Nówka jest w sklepie za 1750 ale bez gripa, drugiej baterii i fajnej torby.
Jest jeszcze A55v z nagrywaniem filmów z AF.
kris napisał(a):
dobrze jest kupić aparat raz, a porządnie, dlatego polecam a580 (a560 nie ma jeszcze w sprzedaży!). Optyka jest najważniejsza, ale można ją zbierać sukcesywnie
To mi koledzy pomogliscie,
Nadal nie wiem co wybrać, ale teraz skłaniam się bardziej do wyboru miedzy 550 i 580
Różnica w cenie to jednak 1000 i tu mój ból...
Ahhhhhhh
ps. na filmach mi absolutnie nie zalezy - mam kamerkę HANDYCAM
A więc pozostaje 550RedDragon napisał(a):
na filmach mi absolutnie nie zalezy - mam kamerkę HANDYCAM
Tadeusz napisał(a):
A więc pozostaje 550RedDragon napisał(a):
na filmach mi absolutnie nie zalezy - mam kamerkę HANDYCAM
W tej chwili najnowocześniejszy model bez funkcji filmowania.
KRIS
Jest twardy... 580 i basta
BAwiłem się wczoraj w jednej z Galerii na stoisku SONY - 580 - cóż CUDO :smileyredface:
no tak pewnie ze 580tka jest super ale kaska... znam ten ból... ja miałem farta i kupiłem w promocji konkretnej 550tke Y w cenie puszki na allegro wiec wybrałem to w ciemno a jednak 580tka na pierwszy sprzęt nieco drogawa jest. Ja bym jednak radził 550tke jeśli ktoś ma kamerę. Pewnie że ma nieco wad, ale każdy aparat je ma i nie jest to nowy model za to możliwości do ceny to bomba mimo wszystkich wad i różnic do 580tki. Choć ja się nie znam jeszcze 550tka to moja pierwsza lustrzanka nie licząc smieny i kilku chwil z practiką ojca:D
kodi napisał(a):
njednak 580tka na pierwszy sprzęt nieco drogawa jest. Ja bym jednak radził 550tke jeśli ktoś ma kamerę. Pewnie że ma nieco wad, ale każdy aparat je ma i nie jest to nowy model za to możliwości do ceny to bomba mimo wszystkich wad i różnic do 580tki. Choć ja się nie znam jeszcze 550tka to moja pierwsza lustrzanka nie licząc smieny i kilku chwil z practiką ojca:D
DZIĘKI, DZIĘI WSZYSTKIM
MUSZĘ SIĘ POWAZNIE ZASTANOWIĆ PRZEZ WEEKEND
DAM ZNAĆ CO WYBRAŁEM
POZDRAWIAM BRAĆ "ALFOWĄ"
Przeanalizowałem swoje umiejętności oraz możliwości finansowe i kierując się rozumem, a nie sercem zakupiłem A500
OFICJALNIE MIŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ W KLUBIE
W tym miejscu ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH I BOGATYCH W ZDJĘCIA ŚWIĄT