Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/1853-nowo%C5%9B% ... odnia.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
wszystko wygląda dość wiarygodnie zwłaszcza w kontekście poprzednich informacji o nowych aparatach sony. szkoda tylko, ze brak słowa o parametrach, ale przynajmniej zaprezentowany wyświetlacz prezentuje się atrakcyjnie.
Tomek69N napisał(a):
380-tka ma wizjer 95%? Start z czujnikiem na oczko?
Tomek69N napisał(a):
Powiedz mi jeszcze coś o obecnych modelach czy dojdzie do wycofania ich wkrótce? Oferowane są (zwłaszcza 350) na wyprzedaży.
Deviant napisał(a):
Jakieś takie kurduplawe te nowe body są...
Deviant napisał(a):
Jakieś takie kurduplawe te nowe body są...
ale lekkie już nie koniecznie...
:? ale lekkie już nie koniecznie...
:? ale lekkie już nie koniecznie...
Nie mam się co porównywac do profi słojów ale to fakt, że potrafi być bolesne i to nawet niezbyt ciężkie sprzęciwo. Kiedyś objuczony nrdowskim szkliwem wszelkim spacerowałem gdzieś tam pod Świnicą czy Kozim i ni stąd ni zowąd poczułem bolesne i narastające kłucie w brzuchu...po analizie położenia obcych ciał na moim stwierdziłem, że to dźga mnie od kilku godzin mały i niepozorny "szeroki" w twardym futerale. Przemieściłem go i pomogło
Lajam napisał(a):
Dla wielu osób bardzo ważne jest, aby aparat był lekki. Nie każdy lubi dźwigać kilogramy na szyi np. moja żona.
redjacek napisał(a):
Generalnie to te kilka gram w body nic nie zmieni skoro same szklo moze wazyc wiecej.
ruszyla przedsprzedaz w Euro RTV-AGD:
A230: 2199PLN
A230L: 2299PLN
A230Y: 3299PLN
A330: 2399PLN
A330L: 2599PLN
A330Y: 3499PLN
A380: 3099PLN
A380L: 3299PLN
A380Y: 4199PLN