Podziel się wrażeniami!
Witam! Mój problem polega na tym, że nie wiem co zrobić z pewnym komunikatem, a konkretnie jak się go pozbyć:) Gdy robię jedno zdjęcie, wszystko jest ok, ale gdy zrobię np 10 zdjęć po rząd na ekranie pojawia się komunikat : Zapis na karcie pamięci nie został prawidłowo dokończony. Odzyskać dane? i nawet gdy dam aby odzyskało i tak zdjęcia przepadają:( jakieś pomysły? SONY a77v
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
SOLBAR napisali:
WITAM
Potrzebuje podpowiedzi jak sformatowac karte pamieci.
Jest to karta GOOD RAM MICRO SD TO MS PRO DUO 8
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w wątku:
Proszę niepotrzebnie nie dublować pytań.
Wystarczy zadać je w jednym wątku.
Witaj,
Napisz jaka karta, jakiej klasy szybkości i wreszcie gdzie zakupiona. To wszystko ma znaczenie.
Pozdrawiam,
Jest to karta SanDisk 32 GB SDHC. Kupiłem ją w MediaMarktcie. Na komputerze nie ma z nią żadnych problemów;)
Czy karta była formatowana w aparacie? No i napisz proszę jakiej klasy szybkości jest karta.
Tak karta była formatowana w aparacie. Na karcie pisze: SanDisk Ultra 30 Mb/s, w kółeczku jest liczba 10 i napisane oczywiście SDHC.
W takim razie sugeruję sprawdzić aparat z inną kartą żeby zlokalizować źródło takiego zachowania. Jeśli z innymi jest ok, trzeba będzie udać się do sklepu i wymienić kartę na nową. Jeśli błąd się powtarza - aparat do serwisu.
WITAM
SOLBAR napisali:
WITAM
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w wątku:
Proszę niepotrzebnie nie dublować pytań.
Wystarczy zadać je w jednym wątku.