Podziel się wrażeniami!
tutaj prowadzimy rozmowy dotyczące tego wątku:LINK
no dobra amigos, ale jak sie dodaje zdjecia do galerii? Gdzie jest ta galeria? Jest moze jakas instrukcja?
galeria jest w galerii:)
tutaj:
viewforum.php?f=32" target="_blank
to: viewtopic.php?f=32&t=2072" target="_blank i to: viewtopic.php?f=32&t=2390" target="_blank do przeczytania:>
pisząc nowego posta pod spodem masz dodawajke zdjęć.
Na dzis sobie chyba dam spokoj... nie laduja sie (za duze). Wczoraj jakims cudem udalo mi sie tam je umiescic, a ponowienie tej magicznej sztuczki (ze zmniejszonymi zdjeciami) chyba mnie przerasta.
irfanwiev i literka "b"
kris napisał(a):
zmiany tytułu możesz dokonać przez zmianę pierwszego posta w albumie
czyli klikasz na dole pierwszego posta "zmień" - a w edycji pojawi Ci się pole "Tytuł".
Po zmianie tytułu, klikasz "wyślij" - i tyle
informacja jak zmienić tytuł galerii właśnie została dodana do "Zasad"
A ja w związku z zarejestrowaniem się dzisiaj moich córek - mam pytanie, czy 1 punkt regulaminu jest z rozpędu, czy rzeczywiście galerie są tylko dla fotografujących "lustrzankami"?
Almon napisał(a):
A ja w związku z zarejestrowaniem się dzisiaj moich córek - mam pytanie, czy 1 punkt regulaminu jest z rozpędu, czy rzeczywiście galerie są tylko dla fotografujących "lustrzankami"?
Almon napisał(a):
Ok, nie zauważyłem, że są galerie Cybershot, dziękuję.