Podziel się wrażeniami!
Witam,
Kontynuując dobre wiadomości, mam przyjemność ogłosić, że w ramach Forum Sony rozpoczyna działalność . Do klubu można przystąpić wypełniając formularz, który dostępny poprzez panel użytkownika ( w zakładce profil ). W ramach klubu będą organizowane spotkania dla osób interesujących się fotografią. Zaproszenia oraz szczegóły przyszłych spotkań otrzymają osoby, które zapisały się do klubu. Mam nadzieję, że będzie to okazja, aby w miłym gronie spędzić czas przynajmniej kilka razy w roku.
Pozdrawiam,
Qrde myślałem ze tu sie przywitałem a jednak nie :smileyredface: sorki
wiec sie witam i kłaniam nisko
Ja też witam klubowiczów i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ? bo mam dużą ochotę na spotkanie i nauczenie się czegoś od bardziej zaawansowanych użytkowników, bo sam jestem i jeszcze długo bedę amatorem
Witamy! http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif
(...) i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ?
Bardzo dziękuje, napewno będę śledził
Mysle że spotkania i rozmowy z bardziej doświadczonymi fotografami pomogą mi bardzo dużo
Pozdrawiam,
Aaa...i ja Witam wszystkich Panów i Panie...trochę spóźnione myśle że zostanie mi to wybaczone
Ja też witam klubowiczów i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ? bo mam dużą ochotę na spotkanie i nauczenie się czegoś od bardziej zaawansowanych użytkowników, bo sam jestem i jeszcze długo bedę amatorem
i ja sie do was przykleje , witam
Witaj
Fajnie , że coraz więcej osób z nami jest.
Cieszy mnie wiadomość o klubie
bowiem Sony Alpha lubię
To dobrze trafiłeś , tutaj na forum wszyscy lubimy Sony alfę !!