Podziel się wrażeniami!
To juz za dwa tygodnie
http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"
wybiera sie ktos ?? no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi
Również pragnę podziękować wszystkim
Pozdrawiamy (Ja, Jędrzej, Jarek) całą ekipę stoiska SONY
sadam napisał(a):
No to Dziewczyny przynajmniej macie ostre fotki, bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s
krwiopijca4 napisał(a):
sadam napisał(a):
bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s
ja mam tak samo z 300 selekjce przeszło okolo 100 a do pokazania nadaje sie okolo 30 ale mam nadzieje ze w radomiu bedzie lepiej
pawelszymanski6 napisał(a):
sadam napisał(a):
No to Dziewczyny przynajmniej macie ostre fotki, bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s
nikt nie mówił że będzie lekko ja z 400 ponad połowę wywaliłem
tompac napisał(a):
Panowie, to bardzo przyzwoity wynik, zwłaszcza przy próbie uchwycenia rozmazanych śmigieł i łopat!
sadam napisał(a):
tompac napisał(a):
Panowie, to bardzo przyzwoity wynik, zwłaszcza przy próbie uchwycenia rozmazanych śmigieł i łopat!
Dzięki za podtrzymanie na duchu
Tomku jest jakaś szansa, że zamieścisz Swoje fotki w tutejszej zbiorowej galerii? A może znajdziesz troszkę czasu i zerkniesz na fotki mniej zaprawionych w bojach kolegów i koleżanek? Twoje cenne uwagi pomogą lepiej się przygotować do kolejnej imprezy.
30 fot ... ja byłbym veri hepi jakby mi tyle wychodziło ...
jeden raz byłem na pokazach powiedzmy powietrznych i wyszła mi dosłownie jedna fota balonu, a on nie ma przecież śmigieł ale za to napykałem całe mnóstwo pięknych dziewcząt
a kiedy jakieś pokazy w Radomiu są?
pod koniec sierpnia (chyba 29-30)
kris napisał(a):
pod koniec sierpnia (chyba 29-30)