anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Góraszka 2009 - rozmowy, wrażenia :)

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

Góraszka 2009 - rozmowy, wrażenia :)

To juz za dwa tygodnie :D

http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"

wybiera sie ktos ?? :) no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi :D

215 ODPOW. 215
profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Również pragnę podziękować wszystkim :)
Pozdrawiamy (Ja, Jędrzej, Jarek) całą ekipę stoiska SONY :)

sadam napisał(a):

No to Dziewczyny przynajmniej macie ostre fotki, bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s :D

krwiopijca4 napisał(a):

sadam napisał(a):

bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s :D

ja mam tak samo z 300 selekjce przeszło okolo 100 a do pokazania nadaje sie okolo 30 :slight_smile: ale mam nadzieje ze w radomiu bedzie lepiej

pawelszymanski6 napisał(a):

sadam napisał(a):

No to Dziewczyny przynajmniej macie ostre fotki, bo z moich 80% jest poruszonych - no ale tak to jest przy 500mm i czasach rzędu 1/100-1/250s :D

nikt nie mówił że będzie lekko ;) ja z 400 ponad połowę wywaliłem :)

Panowie, to bardzo przyzwoity wynik, zwłaszcza przy próbie uchwycenia rozmazanych śmigieł i łopat!

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

tompac napisał(a):

Panowie, to bardzo przyzwoity wynik, zwłaszcza przy próbie uchwycenia rozmazanych śmigieł i łopat!

Dzięki za podtrzymanie na duchu :)
Tomku jest jakaś szansa, że zamieścisz Swoje fotki w tutejszej zbiorowej galerii? A może znajdziesz troszkę czasu i zerkniesz na fotki mniej zaprawionych w bojach kolegów i koleżanek? Twoje cenne uwagi pomogą lepiej się przygotować do kolejnej imprezy.

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

sadam napisał(a):

tompac napisał(a):

Dzięki za podtrzymanie na duchu :)
Tomku jest jakaś szansa, że zamieścisz Swoje fotki w tutejszej zbiorowej galerii? A może znajdziesz troszkę czasu i zerkniesz na fotki mniej zaprawionych w bojach kolegów i koleżanek? Twoje cenne uwagi pomogą lepiej się przygotować do kolejnej imprezy.

Pomny pewnych doświadczeń będę się wzdrygiwał przed zakładaniem własnej galerii na forum, zawsze można skorzystać z linka w mojej stopce.
Co do porad indywidualnych wszystko rozbija sie o nawał prac i obowiązków - nie dam rady, ale wyjście widzę w publikowaniu na forum moich tekstów warsztatowych, które co jakis czas publikuje na swojej stronie.

docentstopczyk
Początkujący

30 fot ... ja byłbym veri hepi jakby mi tyle wychodziło :) ...

jeden raz byłem na pokazach powiedzmy powietrznych i wyszła mi dosłownie jedna fota balonu, a on nie ma przecież śmigieł ;) ale za to napykałem całe mnóstwo pięknych dziewcząt :D

a kiedy jakieś pokazy w Radomiu są?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

pod koniec sierpnia (chyba 29-30)

Początkujący

kris napisał(a):

pod koniec sierpnia (chyba 29-30)

szkoda ... będę wtedy chyba w Londku :(