Podziel się wrażeniami!
Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień. Niemniej jestem pod wrażeniem spokoju i charakteru jego rozmówcy.
no wiesz Karol (zwany megafonem) mógłby gościa zagadać na śmierć
to i tak się nieźle streszczał
Streszczał się bo musiał Gość go wyhamowywał ilekroć chciał się rozpędzić...
Ale wygląda na sympatycznego gadułę
SZFENDAK napisał(a):
no wiesz Karol (zwany megafonem)
doslav napisał(a):
Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień. Niemniej jestem pod wrażeniem spokoju i charakteru jego rozmówcy.
paulina napisał(a):
SZWENDAK wydaję Mi się, że Miałam przyjemność W Góraszce podpiąć flinte pana Karola
Bardzo miło się słuchało ...
Na ogół dziennikarze mają podobnie blade pojęcie o temacie rozmowy, ale tego nie widzimy bo i dla nas temat jest słabo znany.A jak wiemy coś więcej, to mamy ubaw.doslav napisał(a):
Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień.
Nie zwróciłem wcześniej uwagi, że to Superstacja Oni już taki styl mają - czasem lubię popatrzeć... Wygląda to u nich jakby wpuścili przed kamerę ludzi którzy pierwszy raz widzą studio TV i czasem to się nawet sprawdza