Podziel się wrażeniami!
Witajcie Mam problem z odtwarzaniem filmów i wideo. Oglądam serial i po 5 minutach nie chce dalej działać. Na kinomaniaku i na youtube nie działa.Chciałabym porady co mam zrobić żebym mogła odtwarzać całe filmy. Na dodatek nic nie pomaga.
Proszę o szybką wiadomość.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj, jeśli dobrze zrozumiałem oglądasz filmy poprzez przeglądarkę internetową (nie masz fizycznie filmu na dysku tylko korzystasz z tzw streamingu) jeśli tak to problemem może być szybkość łącza internetowego, który nie nadąża ściągnąć dalszego fragmentu i przez to odtwarzanie się zatrzymuje.
Witaj, jeśli dobrze zrozumiałem oglądasz filmy poprzez przeglądarkę internetową (nie masz fizycznie filmu na dysku tylko korzystasz z tzw streamingu) jeśli tak to problemem może być szybkość łącza internetowego, który nie nadąża ściągnąć dalszego fragmentu i przez to odtwarzanie się zatrzymuje.
jeżeli masz słabe łącze internetowe z niewielką przepustowością to niestety ale problem zrywania połączenia i zaprzestania odtwarzania filmu jest nie do obejścia. Laptop nie jest w takim przypadku niczemu winny.
Ta sytuacja nie daje mi spokoju. Więc poszłam do koleżanki a on ma najszybszy internet i tak samo się dzieje. Widocznie winna leży po innej stronie. Może jakieś wtyczki blokują lub nie mam potrzebnej do odtwarzania. Nie znam się więc proszę o poradę.
Będę wdzięczna.:smileyhappy:
Witaj, a jak zachowują się filmy, które masz na dysku i oglądasz je w programie do odtwarzania filmów? Co do oglądania filmów na youtube mogę polecić spróbować użyć innej przeglądarki internetowej może to coś pomoże.
Właśnie na dysku nie przerywa.
Jeśli na szybkim łączu dalej rwie filmy i na różnych przeglądarkach tak jest to jeszcze mi do głowy przychodzi wtyczka adobe flash player zainstaluj aktualną wersję, może pomoże.