Podziel się wrażeniami!
Witam,
przy próbie skorzystania z funkcji nagrywania (podpięty dysk USB do portu "HDD REC") otrzymuję komunikat "Aby skorzystać z tej funkcji należy najpierw zaktualizować oprogramowanie. (...)". Oprogramowanie zaktualizowane 29 VI 2015. nic się nie zmieniło w temacie. Chcialbym się dowiedzieć czy te modele "tak mają" i trzeba czekać na kolejne fixy czy to tylko mój TV jest taki "wyjątkowy".
Jeszcze jedno pytanie wybiegające w przyszłość, bo mam nadzieję, że niedługo faktycznie jakaś aktualizacja pozwoli mi na korzystanie z funkcji nagrywania - czy przy korzystaniu z wbudowanego dekodera i karty CI + od dostawcy kablówki, można nagrywać programy mimo wyłączonego tv (np zaprogramować nagranie danego programu gdy nie ma mnie w domu itp...) oraz czy można nagrywać program inny niż aktualnie oglądany na TV.
A i jeszcze screen mirroring z moim samsungiem S5 nie działa. Mieli mieli i ... nic. podobnie z moim nowym laptopem z win 8.1. do tej pory funkcja zadziałała tylko ze starym samsungiem s3. to norma?
z góry dziękuję za odpowiedzi / podowiedzi.