Podziel się wrażeniami!
Witam,
Po wgraniu najnowszego oprogramowania PKG3.807EUA-0104 26EX320 przestało mi odtwarzać filmy z dysku. Te same filmy chodzą na 46EX700 na sofcie PKG4.107EUL-0108. Czy ma ktoś podobny problem lub rozwiązanie tego problemu
Moim zdaniem wina jest po stronie konfiguracji routera. Spróbuj wyłączyć na chwilę filtrację MAC i połączyć się. Być może masz dodatkowe zabezpieczenia, które blokują połączenie (przydzielone IP, hasło w innym standardzie itp.).
Instrukcja jest prosta, wskazujesz na automatyczne ustawienia w telewizorze, wpisujesz hasło i łączy się z wybraną siecią. Jednak jeśli masz włączone jakieś zabezpieczenia w routerze, to musisz pozwolić na podłączenia telewizora..
problem roziwazany poprostu wpisalem w router mac dla polaczenia poprzez kabel a nie poprzez wifi. Jak w laptopie dwa macki i latwo sie pomylic 
a no niestety tak jest z tymi MACami.
Ostatnio próbowałem podłączyć router do kabla i przesłać sygnał na 2 komputery. Oczywiście nie zgadzał mi się MAC i cały dzień szalałem na telefonie i pod biurkiem próbując to nowych ustawień. Co się okazało, spisałem adres MAC wejścia a nie wyjścia i podałem go technikowi od internetu aby dodał u siebie nowy MAC urządzenia. Po 12 godzinach nierównej walki nadeszła odsiecz i zrobił to za mnie mój brat