anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Co użytkownicy mogą już w Europie a my Polacy NIE

profile.country.PL.title
przybora
Poszukiwacz

Co użytkownicy mogą już w Europie a my Polacy NIE

Zapraszam do lektury:
http://hdtvmania.pl/2011/01/26/sony-qriocity-w-japonii
ciekawe kiedy w Polsce będziemy mieć taką możliwość, może jest tu na forum ktoś z SONY i nam odpowie?

22 ODPOW. 22
MARIUSZEK32
Początkujący

Ale i tak powinniśmy się cieszyć, że nowych treści ciągle przybywa. Mamy przecież TVN czy serwis IPLA i najważniejsze, że wszystko za darmo. I tak wiele dobrego zmieniło się w ostatnim czasie jeśli chodzi o treści do oglądania.

Ps. my za to w przeciwieństwie do innych potrafimy tylko narzekać!

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Ps. my za to w przeciwieństwie do innych potrafimy tylko narzekać!

na szczęście nie każdy jest typowym, statystycznym Polakiem :smileymrgreen:

mobor-----
Użytkownik

Oczywiscie

Zarabiamy najwiecej w Europie, podatki mamy za to najniższe, elektronika jest najtańsza i wogóle jest gites. Powodów do narzekan nie ma wogóle

A te 5 milionów na emigracji to wariaci którzy nie docenili eldorado nad wisłą

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Ja nauczyłem się żyć nadzieją, a nie narzekaniem...

profile.country.PL.title
mobor-----
Użytkownik

Każdy gatunek na ziemi posiada zdolnosci samoprzystosowawcze. Dotyczy to nie tylko Homo_Sapiens..
Sztuka polega na tym zeby umieć oceniać sytuację nie tylko przez pryzmat czubka własnego nosa

W Rosji na 1 miliardera przypada milion osób żyjących w ubóstwie... niekoniecznie z własnej winy. U nas jest nie inaczej tylko pewnie proporcje inne

wilan97
Początkujący

Aż tak źle nie jest, ale jedyne co mnie bardzo denerwuje to drogi : D

cogito.
Początkujący

Japonia jest zupełnie innym rynkiem. U nas pojawiają się pierwsze modele 3D, a oni już mają kanały telewizyjne nadające w tej jakości. U nas jak jakaś gra jest popularna, to ktoś założy o niej forum, a tam ludzie chodzą po ulicach w strojach wzorowanych na grach:) Sporo musiało by się zmienić w naszej mentalności żebyśmy mieli wszystkie nowinki przed Japończykami... Ale jeśli przy okazji poprawiły by się i drogi to jestem jak najbardziej za :thumbsup:
Każdy kraj jest innym rynkiem. Powoli to się zmienia...

Pozdrawiam
cogito

Zimny_
Użytkownik

I tak Kocham ten kraj i większość cech "polskiej mentalności" - która oczywiście nie jest pozbawiona wad... Nie wszystko jest super, ale też historia nas nie oszczędzała...

katarzynka-----
Początkujący

Jak mawia przysłowie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, trochę w tym prawdy jest. Liderami nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy, więc taka kolei rzeczy, że musimy zawsze czekać na nowości. Ale ja staram się nie narzekać i cieszyć tym co jest nam dane :thumbsup: