Podziel się wrażeniami!
Zapraszam do lektury:
http://hdtvmania.pl/2011/01/26/sony-qriocity-w-japonii
ciekawe kiedy w Polsce będziemy mieć taką możliwość, może jest tu na forum ktoś z SONY i nam odpowie?
Ale i tak powinniśmy się cieszyć, że nowych treści ciągle przybywa. Mamy przecież TVN czy serwis IPLA i najważniejsze, że wszystko za darmo. I tak wiele dobrego zmieniło się w ostatnim czasie jeśli chodzi o treści do oglądania.
Ps. my za to w przeciwieństwie do innych potrafimy tylko narzekać!
Ps. my za to w przeciwieństwie do innych potrafimy tylko narzekać!
Oczywiscie
Zarabiamy najwiecej w Europie, podatki mamy za to najniższe, elektronika jest najtańsza i wogóle jest gites. Powodów do narzekan nie ma wogóle
A te 5 milionów na emigracji to wariaci którzy nie docenili eldorado nad wisłą
Ja nauczyłem się żyć nadzieją, a nie narzekaniem...
Każdy gatunek na ziemi posiada zdolnosci samoprzystosowawcze. Dotyczy to nie tylko Homo_Sapiens..
Sztuka polega na tym zeby umieć oceniać sytuację nie tylko przez pryzmat czubka własnego nosa
W Rosji na 1 miliardera przypada milion osób żyjących w ubóstwie... niekoniecznie z własnej winy. U nas jest nie inaczej tylko pewnie proporcje inne
Aż tak źle nie jest, ale jedyne co mnie bardzo denerwuje to drogi : D
Japonia jest zupełnie innym rynkiem. U nas pojawiają się pierwsze modele 3D, a oni już mają kanały telewizyjne nadające w tej jakości. U nas jak jakaś gra jest popularna, to ktoś założy o niej forum, a tam ludzie chodzą po ulicach w strojach wzorowanych na grach:) Sporo musiało by się zmienić w naszej mentalności żebyśmy mieli wszystkie nowinki przed Japończykami... Ale jeśli przy okazji poprawiły by się i drogi to jestem jak najbardziej za
Każdy kraj jest innym rynkiem. Powoli to się zmienia...
Pozdrawiam
cogito
I tak Kocham ten kraj i większość cech "polskiej mentalności" - która oczywiście nie jest pozbawiona wad... Nie wszystko jest super, ale też historia nas nie oszczędzała...
Jak mawia przysłowie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, trochę w tym prawdy jest. Liderami nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy, więc taka kolei rzeczy, że musimy zawsze czekać na nowości. Ale ja staram się nie narzekać i cieszyć tym co jest nam dane