Podziel się wrażeniami!
Witam kupiłem 12go stycznia brawie -chce aktywować tą gwarancjie 5lat ,jak mam to zrobić,i jaki kod mam wpisać i czy tą gwarancjie można wydrukować.
Pozdrawiam-dobry zakup.
Witam,
Aby otrzymać 5 lat gwarancji na telewizor BRAVIA należy zarejestrować zakupiony produkt na stronie http://www.5latgwarancji.pl
Konieczne jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego - dane teleadresowe, oraz podanie modelu i numeru seryjnego telewizora oraz daty zakupu.
TV można zarejestrować również telefonicznie pod numerem infolinii 0 801 98 76 69
Kartę gwarancyjną można samodzielnie wydrukować.
Pozdrawiam,
Paula
Witam,jestem posiadaczem tv 32v4000 zarejestrowałem produkt i czekam ponad tydzień na maila z nową 5 letnią gwarancją. Mam pytanie czy to tak długo trwa, czy ja coś źle wypełniłem w formularzu.
Witam,
Wiadomość z kartą "Gwarancji Extra" w formie pdf jest wysyłana automatycznie, natychmiast po wyświetleniu się na stronie 5latgwarancji.pl komunikatu "ZGŁOSZENIE ZOSTAŁO PRZYJĘTE".
Proszę o przesłanie prywatnej wiadomości w tej sprawie, postaram się pomóc.
Pozdrawiam,
Paula
gwarancja w pdf'ie przychodzi w ciągu kilku sekund proszę zobaczyć czy na skrzynce nie mam listu z SONY w spamie.
a jak ktos mi te gwarancje wywalil skasowal to jest mozliwosc zeby drugi raz otrzymac te sama gwarancje?
nie wiem podobny wątek był już poruszany na forum, podobno infolinia może pomóc.
op35 napisał(a):
nie wiem podobny wątek był już poruszany na forum, podobno infolinia może pomóc.
Witam,sprubowałem rejestracji ponownie i po kilku minutach dostałem maila z gwarancją. Problem rozwiązany DZIĘKUJE.
pk72 napisał(a):
Witam,sprubowałem rejestracji ponownie i po kilku minutach dostałem maila z gwarancją. Problem rozwiązany DZIĘKUJE.