Podziel się wrażeniami!
Cześć,
Kupiłem właśnie telewizor Sony KDL-32WD750. Sprzęt bardzo mi się podoba. 👍
Obecnie chciałbym dokupić do telewizora dysk zewnętrzny do nagrywania programów tv, w cenie do 100zł.
Pytanie co byście polecili, żeby zadziałało z tym telewizorem?
Tylko Ty masz inny model i w instrukcji musisz znaleźć który port usb masz pod dysk.
Niekoniecznie prawy.
Mam dwa tv. W KDL WE705c nigdy taka sytuacja nie miała miejsca.
A tutaj w 55XE7005 już ze trzy razy.
Sytuacja jest taka, że po upływie miesiąca dysk działa.
Mamy 1 stycznia 2019: telewizor znów nie widzi dysku. Ale przy okazji odkryłem kolejny sposób na to aby widział.
Sytuacja była taka: tv nie widzi dysku=da się oglądać jakąś stację ale nie da się przełączyć na inną. Naciskam przycisk wyłączający tv. Telewizor nie reaguje, więc czekam. Po kilku minutach tv wyłącza się i po chwili sam się włącza. Dysku nadal tv nie widzi. Nic nie naciskam, czekam. Po kilkunastu minutach sytuacja się zmienia: tv znów widzi dysk.
Dzięki za info.
Czy poprzednio nagrane filmy na dysku dalej mozna ogladać?
Pomysl fajny ale problem wciąż nie rozwiązany dlaczego tak sie dzieje! Sony do roboty!
Tak. Nagrane filmy się zachowały.
Mam 2 pytania (Sony XF90):
1. jak rozumiem, opcja z dyskiem flash odpada i musi być dysk twardy?
2. czy nie ma problemów z nagrywaniem z kablówki DVB-C przy użyciu modułu CAM w telewizorze?
2. nie ma problemu. Pamietaj tylko że podczas nagrywania nie obejrzysz żadnego innego kanału. Odpaliosz za to Youtube, inny film z dysku itp. Możesz tez tv wyłączyć.
Cześć, raczej interesowałoby mnie nagrywanie, kiedy już śpię albo nie ma mnie w domu :). Więc jak najbardziej wystarczy.