Podziel się wrażeniami!
Moje pytanie jest takie czy ten telewizor posiada wogule w przeglądarce Adobe Flash Playera gdyż u mnie on nie działa a przy zakupie (w trakcie zakupu) sprzedawczyni powiedziała że ten oto telewizor posiada flasha playera. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak sprawić by flash działał na moim telewizorze ?
Drugie pytanie: W pilocie mam klawisze od 1-9 przy których są oznaczone litery jak to mamy w komórce. Kolega posiada starszy Telewizor sony i mu te klawisze działają to znaczy może pisać tekst jak to w komórce a u mnie to nie działa. Czy to się gdzieś ustawia by ona działa ? bo strasznie męczące jest pisanie przez klawiatórę ekranową i czasochłonne !.
Trzecie pytanie: Czy przy przeglądaniu stron internetowch nasz telewizor nie złapie syfów czy wirusów ? Jak to każdy wie pełno stron posiada wszelkeigo rodzaju reklamy w których (załózmy nasz komputer) może załapać różne syfy (adware czy wirusy). Czy naszemu telewizorowi to nie zagraża ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
1. Twój TV nie obsłguje Flash Player. Zostałeś chyba wprowadzony w błąd.
2. Opis działania klawiszy znajduje się pod linkiem:
http://pdf.crse.com/manuals/13HG900111/PL/c_rc_europe_all_lower.html
Proponuję zainstalować aplikację TV SideView na smartfonie/tablecie, połączyć się poprzez sieć WiFi i sterować TV z poziomu tej aplikacji. To znacznie ułatwia korzystanie z TV.
3. Ostatnio czytałem wątek o bezpieczeństwie w TV. Według raportu wypadło, że Sony radzi sobie z tym najlepiej.
Pozdrawiam
Co to za forum na które nie odpowiadają na żadne pytania. Wszystie (prawie) tematy z są brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony sony. Przecież to głowne strona (forum) Sony i powinni jakoś pomagać urzytkownikom ich urządzeń. Czy naprawde trzeba dzwonić do informacji Sony i wydawać kolejne złotówki na to by powiedzieć czy mój telewizor posiada ten FLASH i inne drobne informacjie bo wydaje mi się że osoba sprzedająca mi telewizor okłamała mnie lub też sie pomyliła.
Witam,
1. Twój TV nie obsłguje Flash Player. Zostałeś chyba wprowadzony w błąd.
2. Opis działania klawiszy znajduje się pod linkiem:
http://pdf.crse.com/manuals/13HG900111/PL/c_rc_europe_all_lower.html
Proponuję zainstalować aplikację TV SideView na smartfonie/tablecie, połączyć się poprzez sieć WiFi i sterować TV z poziomu tej aplikacji. To znacznie ułatwia korzystanie z TV.
3. Ostatnio czytałem wątek o bezpieczeństwie w TV. Według raportu wypadło, że Sony radzi sobie z tym najlepiej.
Pozdrawiam