Podziel się wrażeniami!
Hej , mam pytanie , czy w tv sony kld42w655a, bedzie działać telewizja z satelity bez dekodera zewnętrznego lub modułu.??. Chodzi mi o to czy jak podepne tylko kabel z talerza to czy znajdę jakies kanały telewizyjne. Dzięki za Odpowiedź
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
model ten posiada tuner telewizji satelitarnej, Oznacza to, że po podłączeniu anteny satelitarnej można odbierać kanały satelitarne. Większość kanałów jest kodowana. Czyli wymagają modułu i karty dekodującej. Bez tego można odbierać jedynie kanały FTA - czyli te darmowe. Jednak atrakcyjność oferty FTA jest mocno dyskusyjna.
Witaj,
model ten posiada tuner telewizji satelitarnej, Oznacza to, że po podłączeniu anteny satelitarnej można odbierać kanały satelitarne. Większość kanałów jest kodowana. Czyli wymagają modułu i karty dekodującej. Bez tego można odbierać jedynie kanały FTA - czyli te darmowe. Jednak atrakcyjność oferty FTA jest mocno dyskusyjna.
po podlaczeniu kabla nie moze mi dalej wyszukac zadnego kanału, co moge z Tym zrobic albo jak postepowac po kolei zeby dzialalo cokolwiek z satelity? A przy okazji czy moglabym sie dowiedziec jak ustawic rowniez kanaly z naziemnej telewizji cyfrowej? z gory dziekuje za pomoc.