Podziel się wrażeniami!
Telewizor SONY BRAVIA KDL-48R550C
zainstalowana została najnowsza wersja oprogramowania, próbowałem resetować ustawienia, zawartość internetową czyściłem oraz wykonywałem tzw. reset. wszystko bez skutku. Aplikacja przestała działać z dnia na dzień.
Dzień dobry @jelcyncyn
Zgłosiliśmy Twoje pytanie do Supportu, damy znać jak tylko zdobędziemy jakieś informacje.
Pozdrawiam, Agnieszka_J
Witam,
Oto odpowiedź supportu:
Proszę jeszcze spróbować tego kroku: HOME - Ustawienia - Pomoc techniczna - Inicjalizuj informacje personalne.
Proszę się również upewnić, że telewizor jest zaaktualizowany do wersji v8.591: https://bit.ly/3oZjBRB. Wersję oprogramowania można sprawdzić wchodząc do HOME-Ustawienia-Pomoc techniczna. Jeśli po aktualizacji i przywracaniu ustawień fabrycznych dalej aplikacja nie działa, to znaczy, że nie jest już wspierana na tym telewizorze.
Pozdrawiam
Niestety ale to tez juz przerabialem I zadnego efektu, a netflix przestal dzialac tak o. Jednego wieczoru ogladalem serial, a nastepnego dnia rano juz nic nie moglem obejrzec. Wersja jest aktualna. Dwa dni temu pobieralem ja na urzadzenie usb I w ten sposob dokonalem aktualizacji. Mysle, ze problem tkwi w samej aplikacji gdys YT dziala bez zarzutow, a nawet lepiej jak wczesniej. Niestety nie ma zadnej opcji, ktora odpowiada bezposrednio za reset samej aplikacji.