Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry.
Tak jak w tytule, dosłownie co minuta wyskakują powiadomienia o błędach oraz informacje,, aplikacja została zatrzymana,,. Nie przesadzę jeżeli napiszę, że dzieje się tak co minuta. Czasem nie mogę obejrzeć np filmu bo non stop wyskakują, robię reset, 20 minut spokoju i znowu się zaczyna. Najgorzej jest wieczorem, kiedy po ciężkim dniu kładę się do łyżka chcę coś obejrzeć, a tu nagle się zaczyna parada powiadomień o błędach. Dodam, że jest to drugi telewizor,, bo pierwszy miał popsutą matrycę, przyjechali i zabrali a wystawili nowy. Co tu zrobić, żeby pozbyć się tych powiadomień, i dlaczego wogule tak się dzieje. Dlaczego tv za tyle pieniędzy nie działa tak jak trzeba. Do infolinii przestałem dzwonić bo już się wstydzę tyle razy dzwoniłem, i za każdym razem ta sama śpiewa. Proszę zrestartowac, przywrócić ustawienia fabryczne, wyłączyć z gniazdka na 30 sekund. I tak wkoło, tylko to nic nie pomaga. Czy jest na to jakieś rozwiązanie?
Z góry dziękuję za pomoc.
Wiem na czym to polega, mam androida od wielu lat. Czyściłem aplikacje z którymi były problemy i sony zaleciło taką operację, ale tej od USB nie mogłem zlokalizować po nazwie. Zobaczymy to rozwiąże problem. Te dane same powinny co jakiś czas się usuwać. Powinna być aplikacja, która załatwia ten problem systemowo tak jak to się odbywa w telefonie komórkowym z androidem. Mam nadzieję, że aktualizacja do Nougat`a, którą Sony obecało jesienią tego roku problem rozwiąże.
Sony na bank zna problem, ale jakoś dziwnym trafem nic z tym nie robi.
od pół roku mam ten sam problem. Czyszczenie pamięci podręcznej nic nie daje. Ręce opadają. Wymienili mi po 3 miesiącach telewizor , 2 miesieace bylo spokoju i od nowa. Wstydze sie juz dzwonic do pomocy technicznej bo pewnie mysla ze jestem jakis niesprawny umysłowo skoro dzwonie srednio raz w tygodniu z tym samym problemem. Telewizory Sony to jakas wielka parodia.