anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nowa aktualizacja W905

profile.country.pl_PL.title
adamello31
Poszukiwacz

Nowa aktualizacja W905

Witam.

Dzisiaj pojawila sie nowa wersja oprogramowania. Czy cos o niej wiadomo? Bo na stronie nic nie pisze a TV pokazuje ze mozna pobrac.

Pozdrawiam

9 ODPOW. 9
slawul_
Poszukiwacz

Zawsze jest tak, że aktualizacja jest udostępniona, a na stronie informacja później się pokazuje.

micboc6
Poszukiwacz

A co konkretnego wniosła ta aktualizacja?

adamello31
Poszukiwacz

Ja zauwazylem ze dzwiek na kazdym kanale jest z taka sama sila bo wczesniej mialem dosc duze roznice w glosnosci na poszczegolnych kanalach co bylo bardzo denerwujace. I chyba uslugi sieciowe troche szybciej dzialaja.

micboc6
Poszukiwacz

a czy ta aktualizacja jest też na kdl42w655

adamello31
Poszukiwacz

starsza byla wiec chyba ta tez. sprawdz w opcjach telewizora czy jest dostepna nowa aktualizacja i pobierz.

micboc6
Poszukiwacz

coś mi się pobrało wczoraj

Zimny_
Użytkownik

Warto zauważyć możliwość regulacji różnic w głośności w opcjach dźwięku. Telewizory Bravia mają dwie opcje, odpowiedzialne za stały poziom dźwięku:

• Zaawans. automat. głośność.
  • Korekta głośności

Dzięki tym funkcją możemy uzyskać  stały poziom głośności przy zmianie portów, kanału itp. Polecam, bardzo fajne rozwiązanie.

Swoją drogą jakiś czas temu wszedł w życie przepis nakładający obowiązek ujednolicenia poziomu dźwięku. Np. na filmach dźwięk był na niższym poziomie, przy reklamach znacznie rósł. Różnica między tym co było kiedyś a teraz jest - ale niestety nie zawsze...

profile.country.PL.title
matej99
Użytkownik

wczoraj 5.02 pojawiła się nowa aktualizacja  PKG4.201EUA, na stornie Sony nic jeszcze nie napisali, czy zauważyliście co zmienili?

Albertus123
Poszukiwacz

z tego co znalazłem to podobno funkcja SEN ma działać szybciej:-) a co wiecej trzeba bedzie potestować wieczorem.