Podziel się wrażeniami!
NTFS ma się pojawić w lutym przy okazji nowej aktualizacji ! Nie chciałbym wyjść na durnia bo ktoś mnie zrobił w konia ale postanowiłem podzielić się tym info po dzisiejszej rozmowie z konsultantem z infolinii SONY co do mkv uśmiechnął się ale powiedział ,że na ten temat nie może mi odpowiedzieć.Mam tylko nadzieję ,że nie rozmawiałem tylko z jakimś żartownisiem i wiedział o co pytam ! W końcu firma pojęła o co klientom też chodzi no ale jeszcze się niedokonało spokojnie.OBY !
Co do kolegi Zimnego nic oczywiście nie mam do Ciebie może też za bardzo wziąłeś to co napisałem do siebie spróbuj zrozumieć nas,którzy chcą walczyć z tą patologią jaką prowadzi SONY co roku dodaje coś nowego małą kropelkę jakby się bało ,że gdyby dało to co dają wszyscy w standardzie nie byłoby czym chwalić się w następnym roku.A tak pamiętam bardzo dobrze od początku usb ble dviX, avi ble mkv ble ntfs ble ile to już lat minie co roku jedna funkcja jedna wyżej teraz patrzcie na raz USB multiformat ale i tak znając życie czegoś będzie brak.GPS w HX 300 brak w nowym TV W905A okulary niekompatybilne z tymi dotychczas w dodatku na baterie nie ma możliwości ładowania bujaj się z bateriami (ok 4 pary w komplecie) do HX850 nie było nawet pary chodzi o to ,że nigdy nie dają wyboru niech je sprzedają gołe akumulatorki sobie sam dokupię ale nie jesteśmy mądrzejsi od naszych klientów, kamera CMU-BR200 100 do kosza bo przypadkiem ktoś może ją posiada.Nie jest to firma dla starego klienta nastawiona na łapanie nowego a jak już go złapie można poczytać na tym forum co dalej ot istota sprawy.
pojawila sie nowa aktualizacja. nie widzialem listy zmian, ale interfejs dziala znacznie szybciej.
ntfs brak mkv brak standard
zbygaaj napisali:ntfs brak mkv brak standard
dokladnie. leca w kulki.
Pełną informację na temat tego co wnosi aktualizacja o numerze PKG1.920EUA najdziecie pod tym linkiem:
http://www.sony.pl/support/pl/product/KDL-46HX850/downloads/AZ3EUA_1920
Poniżej korzyści i udoskonalenia:
Fixes the issue where the satellite signal gets lost after using the Setedit software to transfer the list of services from the computer to the TV
O NTFS i MKV nic nie wspomniano. Jak wygląda sytuacja z serwisami internetowymi?
Rozmawiałem ostatnio z supportem sony. Powiem tak, tak niekompetnych ludzi to dawno nie widziałem. Nic nie wiedzą, wszystko czytają z karteczek i jeżeli cos nie działa nazywają to "dodatkową opcją". To co działa to funkcjonalność. Żenada.
Dziwicie sie podejściu sony? Wystarczy popatrzeć na to https://twitter.com/yosp/status/395661158205501440
Może niech ktos zapyta go go o flac, mkv i mp4 ;). Ja nie mam tweetera.
a tak ogólnie kto to jest ?
Taki ważniak z sony od działu rozrywki :). Wyniki finansowe odzwierciedlają ich podejście do wszystkiego. Dział RTV to ciągle straty, dobrze im wiedzie sie tylko na rynku smartfonów.