Podziel się wrażeniami!
Witam,
mam problem. Kupiłem głośniki komputerowe Creative T3300 2.1 i przy podłączeniu go jackiem 3,5 mm do wejścia słuchawkowego w TV Sony Bravia KDL 40WE660 głośniki buczą. Ale gdy podłącze same głośniki bez subwoofera to wszystko jest ok. Jak wyeliminować problem?
Proszę o pomoc 😞
Nie mogę użyć innego kabla ponieważ jest wbudowany. A słuchawki działają 😞 nie wiem czy nie kupię przejściówki Jack na chinch albo optyczne
Nie wiem czy jest sens kombinować z takim zestawem. Nie oszukujmy się, to jest trochę zabawkowy set jeśli chodzi o wykonanie. Już naprawdę lepiej oddać te Creativy i dołożyć do "Z-ki" Logitecha.
Jakiś konkretny model? Ten zestaw ma 75W i naprawdę zadowolony jestem z dzwieki
75W ma, ale....marketingu. Satelita ma 5,5W a Subwoofer 16W.
Nie wiem jaki masz budżet na to więc ciężko cokolwiek doradzić, ale poruszając się w okolicy 200 zł, wolałbym Z333 od Logitecha.
Dzięki za pomoc. Mam jeszcze pytanie. W tym modelu mam ubogi sklep opera z aplikacjami. Czy mogę się pożegnać z APK typu NC+GO, etc? Bo przez przeglądarkę jakoś nie widzę tej jakości HD.
Musiałbyś mieć Android TV żeby instalować aplikacje z Google Play i wykorzystać ich potencjał.
Panowie/Panie - ustawnienia TV nie mają z tym nic współnego
To wina marnej elektroniki głośników - skorzystaj z innego gniazdka zasilającego albo tego samego - jesli jest te same to obróć wtyczkę zasilającą głośniki o 180 stopni
Być moze coś poprawi
Problem wynika z tak zwanej pętli mas