Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
od wczoraj mam następujący problem z aplikacją filmbox live (posiadam kdl-37ex720)- po jej uruchomieniu pojawia się jedna ikona z literą "i" i komunikat poniżej "przefiltrowano wszystkie pozycje" i nie można nic otworzyć,
czy u Was jest podobnie i co to oznacza?
przed chwilą sprawdziłem, na końcie sen filmbox znów jest.
W tv też już jest i działa , doszło nawet troche polskich filmów w pakiecie kino polska.
Cześć wszystkim.
Posiadam KDL-40HX750 i korzystając z wolnego czasu wpisałem kod dostępny na TV i mam kanały FILMBOX . Pytanko do Wszystkich czy one są płatne ?? i czy kanał Qello HD Concerts jest płatny. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy sprzetu Sony i proszę o odpowiedż bo z angielskim raczej u mnie kiepsko.
@krystiant niestety tak, są płatne.
Witam ponownie,
rzeczywiście wrócił serwis filmboxa, ale u mnie jest problem: chcąc otworzyć jakiś kanał telewizyjny (Kino Polska, Filmbox) czy odtworzyć jakiś film z serwisu pokazuje się komunikat, że "Your account is not registered with filmbox service. To register please go to internet.sony.tv". Dodam że wcześniej (przed zawieszeniem filmboxa) wszystko działało. Na stronie mojego konta account.sonyentertainmentnetwork.com przy zarządzaniu usługami filmboxlive jest aktywny.
Natomiast na stronie internet.sony.tv (sign in to essentials) wpisuję adres e-mail i hasło (prawie na 100% jestem pewny że prawidłowe) pokazuje się informacja że hasło prawdopodobnie niepoprawne, nie działa odzyskiwanie hasła (po wpisaniu e-maila na moją pocztę nic nie jest przesłane w celu odzyskania hasła do tej strony).
(Na stronie filmboxlive też jestem zarejestrowany).
Co trzeba zrobić żeby było ok?
Proszę o pomoc
na końcie sen wyłącz filmboxa i ponownie go wlącz, u mnie pomog lo
Dzięki bardzo, już działa- można odtwarzać filmy.
Ale czy już nie ma możliwości oglądania dostępnych w serwisie kanałów telewizyjnych (fightbox, filmbox, kino polska itd.)? (wcześniej była taka możliwość)
Chciałbym ponowić pytanko:
czy u Was działają kanały telewizyjne z aplikacji filmboxlive (filmbox, kino polska, docubox i inne)?
Tak, już wszystko działa. Wczoraj nawet coś mnie natknęło i włączyłem "Chłopi", ale szybko zasnąłem... Przed chwilą patrzyłem, jest OK. A jak u Ciebie?
u mnie działają tylko filmy, kanały live nie działają wyświetla się napis błąd zawartości