Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich,
Historia jest taka: nowy Sony 46W4710 (to samo co W4500 - podobno), podlaczony przez HDMI do Nbox Recorder'a - dziala. Probuje na Pioneerze DV400 ustawic upscaling, po przelaczeniu na 1080p obraz miga, pojawia sie znowu, miga ze 3 razy, znowu jest. Po wlaczeniu play - nic, ciemnosc widze. Po zatrzymaniu pojawia sie statyczne tlo. To samo na 720, 1080i. Dziala tylko na 576. Probowalem na 2 kablach HDMI, Panasonic cos-tam i troche niby lepszy Techlink, bez zmian. N'ka chodzi tak samo na obu, chociaz przy przelaczaniu na SAT mam 2-3 mrugniecia na TV ktore mnie niepokoja troche. A - i w menu urzadzen HDMI nic zupelnie nie wykrywa.
Jakis pomysly mile widziane, wiazalem nadzieje ze upscaling bedzie dzialal, podobno rezultat jest niezly, ale na razie qpa....
Wykrywanie przez HDMI dotyczy urządzeń zgodnych w Bravia Sync. Jesli chodzi o upscaling to zostawił bym to Bravia Engine myślę że nie ma na razie produktu który potrafi to lepiej zrobić. A czemu nie działa? Myslę że jest jakiś problem w Pionierze.