anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

problem z upscalingiem - 46W4710 + Pioneer DV400

profile.country.PL.title
spolkrzychu1wyjfa
Użytkownik

problem z upscalingiem - 46W4710 + Pioneer DV400

Witam wszystkich,
Historia jest taka: nowy Sony 46W4710 (to samo co W4500 - podobno), podlaczony przez HDMI do Nbox Recorder'a - dziala. Probuje na Pioneerze DV400 ustawic upscaling, po przelaczeniu na 1080p obraz miga, pojawia sie znowu, miga ze 3 razy, znowu jest. Po wlaczeniu play - nic, ciemnosc widze. Po zatrzymaniu pojawia sie statyczne tlo. To samo na 720, 1080i. Dziala tylko na 576. Probowalem na 2 kablach HDMI, Panasonic cos-tam i troche niby lepszy Techlink, bez zmian. N'ka chodzi tak samo na obu, chociaz przy przelaczaniu na SAT mam 2-3 mrugniecia na TV ktore mnie niepokoja troche. A - i w menu urzadzen HDMI nic zupelnie nie wykrywa.
Jakis pomysly mile widziane, wiazalem nadzieje ze upscaling bedzie dzialal, podobno rezultat jest niezly, ale na razie qpa....

1 ODPOWIEDŹ 1
oldguest
Początkujący

Wykrywanie przez HDMI dotyczy urządzeń zgodnych w Bravia Sync. Jesli chodzi o upscaling to zostawił bym to Bravia Engine myślę że nie ma na razie produktu który potrafi to lepiej zrobić. A czemu nie działa? Myslę że jest jakiś problem w Pionierze.