anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony KD55 xe7096

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Tebe84
Poszukiwacz

Sony KD55 xe7096

Witam.

Jeżeli pendrive jest włożony do gniazda USB na stałe to czy za każdym razem żeby obejrzeć film muszę go wyciągać i wkładać? Niestety z poziomu pilota nie ma opcji by wybrać USB, są wszystkie HDMI, cyfrowy,analogowy, kopia lustrzana i niedostępny a\v. Jeśli oglądam już film z usb nie mogę wybrać trybu kino, czy ktoś wie o co chodzi?

2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Odtwarzanie z pamieci USB odbywa się zgodnie z procedurą opisaną w instrukcji na stronie 20 ninijszej instrukcji:

https://www.sony.pl/electronics/support/res/manuals/4686/46860494M.pdf

Czyli przycisk na pilocie Home nasepnie Media->Wideo->Urządzenie.

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

profile.country.PL.title
Tebe84
Poszukiwacz

Dzięki za info. Dzwoniłem na infolinie i taką też odpowiedz otrzymałem. Jakby jeszcze komuś nie działał przycisk HOME to proszę tu jest odpowiedz: "Nawiązując do korespondencji pragnę Pana poprosić o odłączenie dekodera z wejścia HDMI i następnie poprzez menu proszę wyłączyć funkcję Bravia Sync, która jest odpowiedzialna za sterowanie poprzez HDMI, wtedy będzie możliwość korzystania z przycisku Home i Options. Następnie z powrotem można podłączyć dekoder i wykonać wcześniej zalecone czynności"

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Odtwarzanie z pamieci USB odbywa się zgodnie z procedurą opisaną w instrukcji na stronie 20 ninijszej instrukcji:

https://www.sony.pl/electronics/support/res/manuals/4686/46860494M.pdf

Czyli przycisk na pilocie Home nasepnie Media->Wideo->Urządzenie.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Tebe84
Poszukiwacz

Dzięki za info. Dzwoniłem na infolinie i taką też odpowiedz otrzymałem. Jakby jeszcze komuś nie działał przycisk HOME to proszę tu jest odpowiedz: "Nawiązując do korespondencji pragnę Pana poprosić o odłączenie dekodera z wejścia HDMI i następnie poprzez menu proszę wyłączyć funkcję Bravia Sync, która jest odpowiedzialna za sterowanie poprzez HDMI, wtedy będzie możliwość korzystania z przycisku Home i Options. Następnie z powrotem można podłączyć dekoder i wykonać wcześniej zalecone czynności"