anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SonyEditor macie pomysł ? USB widzi pliki nawet bez pendriva !

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

SonyEditor macie pomysł ? USB widzi pliki nawet bez pendriva !

Od pewnego czasu nie mogę używać programu SonyEditor wcześniej układałem listę przesyłałem było OK ! Otóż całkiem niedawno chciałem zmienić kolejnośc programów (coś doszło) zaczytałem plik z TV edytowałem w komputerze zapisałem i chciałem go przesłać telewizor go zobaczył wypisał co może zaimportować naciskam OK i następuje restart telewziora bez przesłania czegokolwiek dzieje się tak za każdym razem.Stało się tak już na poprzedniej wersji oprogramowania myślałem ,że ta wersja 3.925 ten błąd jakoś wyeliminuje nic z tego ciągle to samo restart TV.Dzisiaj nawet zrobiłem całkowity restart TV do ustawień fabrycznych nic nie pomaga ciągle to samo a jako ,że używam modułu CI+ i wbudowanego  tunera satelitarnego na dwie satelity mam teraz przez tydzień co robić grzebania w około 3500 programów wyłuskać operatora i to co mnie interesuje wszystko ręcznie muszę zrobić masakra jakaś ! Do tego przesuwanie kanałów ręcznie to level hard już mi się nie chce opisywać że wybierasz 700 pozycję zgłasza ci się 7000 kanał się nie przesuwa jak coś przed niego chcesz umieścić gienialne ! ! ! No i druga sprawa też od pewnego czasu może nie w tym samym czasie :slight_smile: (ale na poprzedniej wersji oprogramowania też tak się robiło) po wyjęciu pendriva z plikami TV dalej je widzi (wbudowany odtwarzacz video) włożę tego samego pendriva to mam wszystko zdublowane i nijak tego usunąć nie można (restart do factory na to pomógł) pewnie do następnego użycia pena choć tu zauważyłem prawidłowość ,że zrobiło się tak jak nie użyłem bezpiecznego wysuwania pendriva TV mam ponad rok nigdy takich hocków klocków nie było naprawdę wielkie nadziej pokładam w Androidzie 7 i mam nadzieję ,że się z tego nie wycofają bo nawet termin aktualizacji cięzko Sony podać jesień głęboka już.Obiecanki cacanki ? A czarne myśli mnie nachodzą :slight_smile:

2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Jedyne co mi przychodzi do głowy to użycie innego pena oraz wykonanie eksportu i imporu listy z wyjętym modułem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@mack755  jesteś wielki moduł bruździł :slight_smile: rzeczywiście lista poszła bez problemu z wyjętym modułem ! ! ! Co do pendriva to chyba występowało to na kilku ale głowy nie dam sobie uciąć jak na razie dbam po restarcie aby zawsze go wyciągać bezpiecznym odłaczniem ale główny problem rozwiązany ! :slight_smile:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Jedyne co mi przychodzi do głowy to użycie innego pena oraz wykonanie eksportu i imporu listy z wyjętym modułem.

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@mack755  jesteś wielki moduł bruździł :slight_smile: rzeczywiście lista poszła bez problemu z wyjętym modułem ! ! ! Co do pendriva to chyba występowało to na kilku ale głowy nie dam sobie uciąć jak na razie dbam po restarcie aby zawsze go wyciągać bezpiecznym odłaczniem ale główny problem rozwiązany ! :slight_smile:

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Chyba rozwiązałem problem odinstalowałem SonyEditor jednak w program files była inna kopia tego programu usunąłem ręcznie i działa ........ chyba :slight_smile:

profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Cieszę się że pomogłem :slight_smile:

Możesz mi powiedzieć gdzie w ustawieniach znaleść 'bezpieczne usuwanie usb' ?

Tagi (1)
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@mack755coś chyba z programen SonyEdit nie halo tzn z instalką na moim komputerze ale dzisiaj walczę dalej.Co do wysuwania pendriva to Home-Ustawienia-Pamięć i resetowanie-po prawej masz urządzenia USB klikasz które chcesz wysunąć zgłosi się opcja Odłącz chwila i pojawia się komunikat o bezpiecznym odłączeniu

profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

@zbygaaj dzieki za wskazówke. Jak coś to instalkę sonyeditor znajdziesz na niemieckiej stronie sony w plikach do pobrania dla swojeggo modelu (wersja 1.17 ze stycznia tego roku)