Podziel się wrażeniami!
czy ktoś słyszał, czytał lub widział gdzieś oficjalne info od SONY na temat aktualizacji bądź braku aktualizacji tabletów S do Androida 4.0 ?
Nie chcę czytać o przypuszczeniach, marudzeniu itd. ale o w miarę potwierdzonych informacjach.
Pozdrawiam,
kris
i to jest bardzo dobra informacja!
jestem ciekaw, czy po aktualizacji w galerii będzie można sortować zdjęcia np.po nazwie. Bo troszkę mnie coś trafia, jak widzę brak możliwości sortowania fotek i dopasowanie się do jedynego słusznego, które daje nam sony/android. Tabletu używam przede wszystkim do prezentacji zdjęć i nie ukrywam, że utrudnia mi to życie
http://www.sony.pl/hub/discover-sony-tablet
Potwierdzone, miejmy nadzieję że nie zmienią terminu.
Teoretycznie jutro jest nasz wielki dzień! Jednak martwi mnie cisza wokół aktualizacji... Oby termin okazał się prawdziwy.
a dopiero co właśnie przed sekundką kliknąłem sprawdzanie aktualizacji
btw
wiedzieliście, że google dało tzw.easter egg w systemie: tapnijcie wielokrotnie w ustawieniach tam gdzie jest pole z wypisanym aktualną wersją systemu
kris napisał(a):
wiedzieliście, że google dało tzw.easter egg w systemie: tapnijcie wielokrotnie w ustawieniach tam gdzie jest pole z wypisanym aktualną wersją systemu
Dostępne także na innych urządzeniach - różne efekty.
I mamy ostatni dzień maja, a o aktualizacji ani widu ani słychu...
ja wiedziałem, że tak będzie....że pierwsze co dziś zrobić w okolicy tabletu to sprawdzenie aktualizacji
Heheh, no niestety... trochę to już za długo trwa
W sumie gdybym wiedział, że EU będzie miała aktualizację tak późno to już dawno zainstalowałbym rom'a z wersji US... A tak to człowiek czekał z nadzieje że będzie w połowie maja... teraz że pod koniec...
Swoją drogą już wczoraj byłem przekonany, że jest aktualizacja po przeczytaniu postu:
Dostępne także na innych urządzeniach - różne efekty.