Podziel się wrażeniami!
Ponawiam prośbę o pomoc, gdyż wgrałem nowe oprogramowanie do telewizora i na nowej aplikacji youtube , jest problem z tnącymi filmami 4k i gdy włączam podczas odtwarzania propozycje dalsze inne , to filmik się zatrzymuje co chwila, to na pewno nie jest problem z internetem.
Dodam , że na starej aplikacji wbudowanej , wszystko działało idealnie.
Jak mogę wgrać aplikację fabryczną i skąd ją wziąć ?
Sprawdzałem, niestety tnie 😞
Nie wiem czy czytałeś , stara wersja youtuba, która była oryginalnie w fabryczej wersji oprogramowania telewizora Działała idealnie , ale nie mogę jej teraz przywrócić, czy zainstalować ponownie.
No to pozostaje tylko czekać na aktualizację YT.
A wchodziłeś w ustawienia-aplikacje-i jedziesz na sam dół na youtube-tam masz wymuś zatrzymanie, odinstaluj aktualizcję,wyłącz,wyczyść dane,wyczyść pamięć podręczną,wyczyść domyślne.
Zachciało się nam android tv to teraz mamy,sony wypuszcza swoje aktualizacje,youtube swoje i nie zawsze to wszystko współpracuje prawidłowo,pozdrawiam.
Ale jak mam wgrać starą wersję youtube ?
Obawiam się,że najstarszą wersją YT jest ta,którą masz,dostałeś nowy update,a tam nie ma już możliwości cofnięcia się wstecz,ale dlaczego to nie wiem,zawsze była taka opcja,jak będzie aktualizacja YT,to na pewno będziesz się mógł cofnąć do poprzedniej.Jeżeli chodzi o zainstalowanie starej wersji,to nic nie wykombinujesz.
na XD po odinstalowaniu aktualizacji YT wraca do wersji 1.3.11
Witaj @marcinor
Zgłosilismy to do działu wsparcia i mówią tak:
---
Aplikacja YouTube przygotowywana jest bezpośrednio przez Google. Jeśli ostatnia aktualizacja aplikacji sprawa jakiekolwiek problemy to istnieje możliwość odinstalowania aktualizacji poprzez Google Play, wybierając aplikację YouTube oraz "odinstaluj aktualizacje". Nie ma możliwości odinstalowywania aktualizacji oprogramowania wbudowanego w telewizorze (systemu Android), jednak w przypadku aplikacji jest to możliwe.
---
Pozdrawaim serdecznie,
Agnieszka_J