anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

55xe7005 MotionFlow XR 200hz problem z migotaniem.

profile.country.PL.title
DariuszGierasimiuk
Poszukiwacz

55xe7005 MotionFlow XR 200hz problem z migotaniem.

MotionFlow XR 200hz  Witam serdecznie klubowiczów , mam pytanie co do uplynniacz ruchu

Po uruchomieniu tej funkcji w ustawieniach zaawansowanych,(tryb własny na maksa) ekran staje się przyciemniony i migocze. jest to  wada telewizora czy tak poprostu jest ze nie działą?

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Czy szukałeś odpowiedzi w poprzednich wątkach na naszym forum?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Napisz czy sytuacja jest taka sama dla wszystkich źródeł sygnału? Czy migotanie występuje również w menu telewizora?

Spróbuj przywrócić ustaiwenia fabryczne i daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
DariuszGierasimiuk
Poszukiwacz

Witam.

przepraszam bardzo długo nie odpisywalem.

Nic nie pomaga ,nawet przywrócenie ustawien fabrycznych....

czy to zwykly program czy nawet film w rozdzielczosci Full HD nawet 4K przy ustawieniach wlasnych motionflow na poziomie 1 nic sie nie dzieje , na poziomie 2 ekran przygaszony, na poziomie 3 najwyzszym ekran nadal przygaszony i migocze .

Czy  tez macie takie probleby czy to poprostu wada oprogramowania??

profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Spróbuj kolego najpierw zresetować ustawienia obrazu,a dopiero po tym zresetuj tv do ustawień fabrycznych.Pozdrawiam.

Kosecki
profile.country.PL.title
DariuszGierasimiuk
Poszukiwacz

Tak próbowałem, nawet przed chwilą to zrobiłem, nadal po resecie na trybie wlasnym czystosc na maxa jest ciemny obraz mryga/migocze:(  musze wybrac sie do sklepu i zobaczyc jak to działa na tym samym modelu.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Zgłosiłem Twój problem do supportu. Jak tylko będę miał odpowiedź dam znać.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Po konsultacji z supportem wynika, że pozostaje tylko zgłoszenie sprawy do serwisu. Skorzystaj z poniższej strony:

http://services.sony.pl/supportmvc/pl/Repair/BookRepairForm

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@DariuszGierasimiuk   sprawdzam u siebie na XD i pamiętam ,że na poprzednim TV HX850 też tak było ,że obraz robił się w miarę najpłynniejszy ale strasznie migotał i wszyscy zadawali pytanie po co komu taki tryb co do obecnego TV to na Wyraźny obraz wyraźnie się przyciemnia i ma tak każdy TV czy XD czy XE i przypuszczam ,że też tak będzie na XF na tym trybie ale tego migotania nie ma choć kojarzy mi się ,że na Androidzie 5 ten tryb lekko migotał ale tylko na trybie Wyraźny.

profile.country.PL.title
DariuszGierasimiuk
Poszukiwacz

Witam grono miłośników firmy SONY ,czy ktos z Was miał taki problem z mogotaniem, i w jakis sposob go rozwiazał?? U mnie serwis zdecydowal ze ten model tak ma i nic nie da się z tym zrobić.... prosze o pomoc!