anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja 6520 sony kd-55xe8096 - PORAŻKA !!!

profile.country.PL.title
DarQcz
Użytkownik

Aktualizacja 6520 sony kd-55xe8096 - PORAŻKA !!!

Po aktualizacji do oreo telewizora nie da się używać. Restart w dowolnym momencie życia. Czasem w ogóle się nie uruchamia i dopiero po 3 wyłączeniu z prądu zaskoczy. Płynność działabia nie istnieje. Czasem działa poprawnie, ale czasem wystarczy wejsć na YT a później np na netflix i zawias totalny aż do samodzielnego restartu. Np ostatnio chciałem wejść na spotify puścić muzyke, muzyka gra po czym zawias w połowie piesenki i 2 restarty pod rząd. Czy ktoś miał ppdpbne doświadczenie????

11 ODPOW. 11
profile.country.PL.title
as1970
Użytkownik

Robiłeś ustawienia fabryczne?

profile.country.PL.title
adlizak
Poszukiwacz

potwierdzam po zresetowaniu do ustawien fabrycznych problem znikl

profile.country.PL.title
tegesik59
Poszukiwacz

55xe9005 po wgraniu aktualizacji 6520 filmy 4k w dts z pena obraz tnie się . Telewizor nie odtwarza dźwięku dts. Na android 7 brak cięcia i działał dts.
profile.country.PL.title
DarQcz
Użytkownik

Pierwsze co zrobiłem to reset do ustawień fabrycznych. Pytanie za 100pkt czy jak macie aktualizacje telefonu albo innego urządzenia też po aktualizacji resetujecie od istawień fabrycznych??? Przecież to idiotyzm. Wracając do tematu NIE POMOGŁO. Jak można wypuścić oprogramowanie, które nie działa??? 

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

Ja np. w  przypadku dekoderów przywracałem ustawienia fabryczne. Na wielu stronach dotyczących dekoderów doczytałem: zawsze zaleca się przywrócić ustawienia fabryczne po zmianie softu-usuwa to niepożądane pozostałości po poprzednim , które mogą jeszcze pozostać i zakłócać. 

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Nie dziwcie się , bo to jest Sony , które spada na psy

profile.country.PL.title
Zibi1965
Poszukiwacz

Ja mam to samo a nawet więcej. Tylko co można z tym zrobić? KD-43XF8505 .Nic nie pomaga powrót do ustawień fabrycznych ja jestem załamany. Kto może pomóc?

profile.country.PL.title
adlizak
Poszukiwacz

nie kiedy trzeba powtórzyć ustawienia fabryczne z trzy razy

profile.country.PL.title
DarQcz
Użytkownik

A co na to samo SONY, czy ktoś od nich czyta te fora i reaguje, czy mają to głęboko w d....?

Gdzie ewentualnie zgłosić takie problemy, żeby ktoś się tym zajął?

Wracając do Waszych rad, ustawienia fabryczne zrobione chyba z 6 razy i nic, dalej to samo.