Podziel się wrażeniami!
Po 11 miesiącach Sony postanowiło wydać aktualizację dla modeli 2015/16 widać zmiany niewielkie czyli pewnie ostatnie . To co w USA wyszło w listopadzie 2018 wyszło i w Europie.Jeżeli nie będzie Androida 8 na te modele to pewnie będzie ostatnią aktualizacją.A WYUWAM dysk pewnie dalej jest Wyuwany.Zobaczymy po południu po instalacji czy coś się zmieniło ale jak z opisu wynika to widać wielkie nic.Coś wspomiane o poprawie jakości HDR w niektórych modelach zobaczymy.
w W756c działa, oczywiście nie z dedykowanym pilotem który tej funkcji nie ma wcale.
Cześć,
U mnie wybieranie glosowe po aktualizacji (55XD9305) działa bez problemu.
Ja nadal czekam na automatyczną aktualizację do XD8599 bo jakoś nie mam ciśnienia aby zgrywać na USB i aktualizować, skoro to są tylko poprawki systemowe.
Bo Oreo to raczej (na pewno) nie zobaczymy.
Na moim W755C nie zauważyłem żadnych zmian na lepsze. Po przywróceniu ustawień fabrycznych brak możliwości zainstalowania aplikacji z zegarem w rogu ekranu. Dla mnie zmiana na gorsze. Słynne "wyusam" , o którym wiele razy wspomonał @zbygaaj pozostało.
Może niektóre aplikacje zegara przestały działać ale Onscreenclock czy jakoś tak (piszę spoza domu) działa w najlepsze Polecam bo da się fajnie skonfigurować i sam stosuję od dawna.
@wolfmar U mnie onscreenclock(wiem,że są dwie wersje) nie działa. W sklepie google oczywiście jest, ale niby instaluje , a potem wyskakują po otwarciu wiadomości o jakiś błędach.Podobnie z tvclock. Przywracałeś ustawienia fabryczne?
nie przywracałem od bardzo dawna... Chyba ostatnim razem zaraz po kupnie czyli chyba z andkiem 5 jeszcze... i to tylko jednego telewizora (w drugim zapomniałem).
To na razie nie przywracaj. Ja przez dwa tygodnie nie przywracałem po wgraniu nowego oprogramowania i wszystko było w porządku.
OK. Dzięki za ostrzeżenie.
Miałem ten sam problem, ale jakoś sam się rozwiązał.
Tzn pórbowałem na nowo powiązać, ale nawet nie reagował na wciskane klawisze w pilocie.
Nagle zaczęło działać - nie mam pojęcia co było tego powodem.