- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Aktualizacja dla modeli 2015/16 v 5.417
Po 11 miesiącach Sony postanowiło wydać aktualizację dla modeli 2015/16 widać zmiany niewielkie czyli pewnie ostatnie . To co w USA wyszło w listopadzie 2018 wyszło i w Europie.Jeżeli nie będzie Androida 8 na te modele to pewnie będzie ostatnią aktualizacją.A WYUWAM dysk pewnie dalej jest Wyuwany.Zobaczymy po południu po instalacji czy coś się zmieniło ale jak z opisu wynika to widać wielkie nic.Coś wspomiane o poprawie jakości HDR w niektórych modelach zobaczymy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
w W756c działa, oczywiście nie z dedykowanym pilotem który tej funkcji nie ma wcale.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć,
U mnie wybieranie glosowe po aktualizacji (55XD9305) działa bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja nadal czekam na automatyczną aktualizację do XD8599 bo jakoś nie mam ciśnienia aby zgrywać na USB i aktualizować, skoro to są tylko poprawki systemowe.
Bo Oreo to raczej (na pewno) nie zobaczymy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Na moim W755C nie zauważyłem żadnych zmian na lepsze. Po przywróceniu ustawień fabrycznych brak możliwości zainstalowania aplikacji z zegarem w rogu ekranu. Dla mnie zmiana na gorsze. Słynne "wyusam" , o którym wiele razy wspomonał @zbygaaj pozostało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Może niektóre aplikacje zegara przestały działać ale Onscreenclock czy jakoś tak (piszę spoza domu) działa w najlepsze Polecam bo da się fajnie skonfigurować i sam stosuję od dawna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@wolfmar U mnie onscreenclock(wiem,że są dwie wersje) nie działa. W sklepie google oczywiście jest, ale niby instaluje , a potem wyskakują po otwarciu wiadomości o jakiś błędach.Podobnie z tvclock. Przywracałeś ustawienia fabryczne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
nie przywracałem od bardzo dawna... Chyba ostatnim razem zaraz po kupnie czyli chyba z andkiem 5 jeszcze... i to tylko jednego telewizora (w drugim zapomniałem).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To na razie nie przywracaj. Ja przez dwa tygodnie nie przywracałem po wgraniu nowego oprogramowania i wszystko było w porządku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
OK. Dzięki za ostrzeżenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Miałem ten sam problem, ale jakoś sam się rozwiązał.
Tzn pórbowałem na nowo powiązać, ale nawet nie reagował na wciskane klawisze w pilocie.
Nagle zaczęło działać - nie mam pojęcia co było tego powodem.