Podziel się wrażeniami!
Sony trochę mnie oddenerwowaliście tą informacją i mam nadzieję ,że będzie to dotrzymane ! Trzymam rękę na pulsie jak dotąd.
Wow!to już pewne?skąd te info?809c tez się załapie?
Dziękuję.sam znalazłem
Ja tam nie znalazłem takiej informacji. Podano tylko, że "Nowy, zaktualizowany harmonogram zostanie ogłoszony najpóźniej wiosną 2018 r.". Zostanie ogłoszony a nie wprowadzony. Mogą więc ogłosić wprowadzenie np. jesienią 2018r.
@Kinoman1Też tak uważam. Dla mnie jest to tylko aneks do poprzedniego harmonogramu. A takich aneksów można stworzyć jeszcze wiele. Ciekawe dlaczego u nas piszą , że wiosną 2018 , a np. na stronach brytyjskich do wiosny 2018.
A ja widzę ,że najpóźniej wiosną i prace są na ukończeniu a dla mnie ważne ,że potwierdzili ,i że będzie !
@leczechW infolinię nie wierzę jak psu ale podali mi,że aktualizacja w GB będzie w czerwcu a w Polsce w lipcu dlatego może do wiosny jednak przy kolejnym telefonie Pani wspominała o kwietniu jak pisałem ważne ,że jest potwierdzone i prace są na ukończeniu po za tym mam namiar do technika ,który wie dużo więcej niż infolinia ale nie potrafił też dokładnie podać daty jedyne co to wiosna i nie ogłoszenie tylko wprowadzenie.
OK, może tak będzie nikt tego nie neguje. Nie wynika to jednak z komunikatu w którym jest tylko informacja, że do wiosny okreslą kiedy ta aktualizacja będzie miała miejsce. Nie oznacza to od razu tego, że sama aktualziacja bęzie do wiosny.
A potem wszyscy będą czekać na kolejną aktualizację i kolejną...