Podziel się wrażeniami!
Witam
Po ostatniej aktualizacji do wersji 6.7165 nie mam dźwięku poprzez hdmi arc do amplitunera z aplikacji youtube, player, netflix...
Czy miał ktoś taki problem?
Wcześniej działało wszystko poprawnie...
Dzwięk działa tylko z aplikacji wbudowanej Media Player odtwarzając film z pendriwe wszystko idzie ok przez hdmi arc.
Ten sam film odpalając z innej zainstalowanej aplikacji, już dzwięku nie ma.
Mam to samo - o ile NETFLIX działa poprawnie i Amazon też, o tyle HBO, YouTube leży i kwiczy tzn, dźwięku nie ma.
Pozdrawiam
Czy coś się w waszym temacie poprawiło
W sumie nie choć udało mi się skontaktować z HBO i dowiedziałem się, że aplikacja HBO Go na platformę Android TV nie obsługuje dźwięku przestrzennego. Suport HBO zasugerował aby połączyć telewizor i amplituner złączem analogowym.
Pozdrawiam
U mnie niestety nie działa dźwięk w żadnej z aplikacji nawet Media Player i odtwarzaniu z pendriva, codziennie sprawdzam czy nie ma nowej aktualizacji. Chyba zgłoszę jako awarię do serwisu i niech przywrócą starszą wersję androida.
spróbuj dwa razy. u mnie dopiero za drugim razem łączy tv (55xg8596) z wieża po hdmi arc. Czyli system audio-mielenie-powrót do głośnik tv-system audio i wtedy dopiero łączy.
Witam
Niebwiem jak u was ale u mnie wszystko działa poprawnie kilka dni temu przypadkowo włączyłem player pl i dzwięk leciał przez hdmi do amplitunera, sprawdziłem youtube i jest oki. W tym czsie nie było żadnej aktualizacji... samo się naprawiło...