Podziel się wrażeniami!
Dobry wieczór juz jeden miesiąc klecze na tym jak zrobic żeby był internet ciągle borykam sie z problemem sieć wifi nie ma dostępu do internetu wszystko sprawdzałam właczałam i wyłaczał telewizor wszystko i nic mógł by mi któś
napisać. chciałam nawet żeby to ktoś sprawdził który sie tym zajmuje ale po co marnować pieniądze prosze napiszcie
Witam,
Na początek sprawdź czy masz wgrane najnowsze oprogramowanie ze strony:
Rozwiązuje ono problem m. in. problem z siecią.
Pozdrawiam
Siemanko, KD55-XF7596 <-- ten sam problem wyskakuje na szczęście teraz jakoś rzadziej, u mnie pojawiało się to od samego początku, i to nie wina oprogramowania bo już było parę aktualizacji i nic, porady speców Sony standardowe: res,res,i tp. żadnych konkretów więc zakupiłem kawał kabla i tyle;).
Witam,
@Lipa007 ostatnia aktualizacja ma za zadanie poprawić zrywanie się połączenia WIFI która się pojawiła wraz z poprzednią aktualizacją i problemem ze zegarem. Co do samego czasowego problem z WIFI. Proponuję dodatkowo ustawić stały kanał WIFI w routerze. Bywa tak, że niektóre kanały są mocniej obciążone i zaczyna zrywać. Dodatkowo inne urządzenia w tym samym paśmie mogą zakłócać działanie sieci WIFI. Ja również jestem zwolennikiem połączenia przez kabel.
Pozdrawiam