Podziel się wrażeniami!
Witam mam pytanie do was tutaj na forum. Wczoraj zauważyłem oglądając tv ze przy regulacji głosu wyskakuje mi biały pasek i po chwili znika. Pytanie do was czy to może być problem. Występuje to tylko przy dawaniu głosu i obniżaniu. Nie wiem czy reklamować czy to normalne. Telewizor mam od roku a wczoraj to zauważyłem. Hard Restes nic nie pomógł
Nie udało mi się dziś pojechać ale jutro napewno będę. Mój ma równo rok, ile mają wasze?
Tez rok
Witam. Też mam taki problem z tym paskiem czy wiadomo czy to wina softu czy coś z matrycą się dzieje.
To nie jest błąd w oprogramowaniu i żadna usterka matrycy
Tak zobrazowano regulację głośności w tych telewizorach aby po za wartością cyfrową był też widoczny pasek postępu.
W moim KD65XH9505 też tak jest.
Chyba w instrukcji obsługi coś jest o tym wspomniane.
Gregory58
Kolego jak byś przeczytał cały wątek i zobaczył foty to byś wiedział że nie chodzi o pasek głośności tylko szeroki pas przy podgłaśnianiu lub ściszaniu.
Dzisiaj kolegi pytałem bo on kupował ten tv dwa tygodnie temu i też ma ten pasek wiec to chyba wina aktualizacji
Szary pas jest we wszystkich modelach po wciśnięciu nagłośnienia, więc nie wiem jaki masz z tym problem,
Pewnie tak specjalnie zrobili, żeby znacznik poziomu głosu był widoczny na bardzo jasnym tle. Poprzez to przyciemnienie jest widoczny na białych scenach.
Przecież to tak ma wyglądać:) Ładnie się czepiacie. Szare przyciemnienie ma być.