Podziel się wrażeniami!
Cześć
Czy aktualizacja do Google TV dla ww. serii pojawiła się u Was w telewizorach bez zmian dotyczących lokalizacji tj. Polska -> Niemcy itp. czyli natywnie dla Polski?
Pozdrawiam
Mam ten model 65" . Ja nie mam jeszcze aktualizacji. Lokalizacja Polska
No to dokładnie tak jak ja. Co ciekawe ( i stąd moje pytanie) w aplikacji Support ( na telefonie) przyszła instrukcja aktualizacji. Zakłada ona automatyczne pojawienie się takiej aktualizacji sygnalizowanej przez telewizor.
Pozdrawiam
No właśnie, ciekawa sprawa.
Posiadam telewizor FHD model W756C (2015) i też otrzymałem na Supporcie takie powiadomienie chociaż Sony póki co poprzestał w tym modelu na Andku 7... A zatem czy to powiadomienie faktycznie coś zapowiada czy też zostało rozesłane "ogólnie"...
Dla mnie jest to informacja poradnikowa jak wiele innych które otrzymałem w aplikacji Sony na telefonie. Wydaje mi się że informacja idzie w eter do aplikacji bez weryfikacji kto ma jaki tv.
Być może. Choć ja dotąd informacje, które otrzymałem zawsze dotyczyły konkretnego modelu sprzętu.
Zobaczymy co dalej.
Witak pszemeq,
Sprawdziłąm z Supportem i powiedziano mi, że aktualizacje są regionalizowane.
Zachęcamy do śledzenia strony wsparcia technicznego wybranego modelu odbiornika celem sprawdzenia dostępności aktualizacji jak i jej zakresu.
Pozdrawiam,
Agnieszka_J
Dziękuję za informacje
Pozdrawiam