Podziel się wrażeniami!
Podczas oglądanie Netflixa na wewnętrznej apce co jakiś czas obraz się zatrzymuje na 2-3 sekundy, dźwięk cały czas leci, a po 3 sekundach obraz bardzo przyspiesza i potem jest normalnie aż po parunastu minutach znów podobnie się dzieje. Czy ktoś spotkał się z takim problemem i rozwiązaniem tego problemu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Nic to nie daje...
oczywiście, że to nic nie daje, to problem softu... .kiedy można się spodziewać aktualizacji?
Po korespondencji z Sony jaką otrzymałem oraz po rozmowie telefonicznej z konsultantem - śmiało mogę powiedzieć, że nieprędko...
Netflix w Ultrabox 4K nie przycina. Także w oczekiwaniu na nowy update oglądam Netflix przez dekoder Ultrabox 4K
Raczej się prędko nie doczekasz, jeśli w ogóle... Ja już rok czekam na nowy firmware do oleda AG9, który naprawi migotanie czarnych partii obrazu przy niskiej kompresji obrazu (także na Netflix). A jeśli chodzi o Netflix na Ultrabox 4K, to tam jest bardzo duży problem z płynnością obrazu... której po prostu brakuje.
Spodziewam się aktualizacji lada chwila, choćby z powodu zapowiedzianej Apple TV app. A Netflix na Ultrabox ma faktycznie odczuwalnie gorszą jakość obrazu. Ale nie przycina.
Apple TV nie wymaga aktualizacji. Pojawi się jako dodatkowa apka do ściągnięcia. Tak było choćby w przypadku apki Canal+
Także podziwiam optymizm, ja go nie podzielam i nie spodziewam się aktualizacji w najbliższym czasie...
Apple TV wymaga aktualizacji. Model X900H już ją dostał. Czekam na następną
Model X900H otrzymał aktualizację związaną z dostosowaniem TV do obsługi PS5 - czyli 120Hz w 4K. Apple TV pojawiło się przy okazji...