Podziel się wrażeniami!
Witam jestem posiadaczem TV 65XD9305 i wciąż użytkownicy tych TV jak i wcześniejszych czekają na aktualizację do Androida 8 tym bardziej,że Azja i USA otrzymały takową a zawsze po chwili dostawała ją też Europa.Czy firma SONY choćby z szacunku dla użytkowników mogła by się wypowiedzieć w tym temacie (choć wątpię) albo .... i to jest moja propozycja przecież każdy model ma swoją stronę czy nie można umieścić prostej informacji od dnia tego i tego urządzenie nie będzie wspierane programowo ot cała filozofia.A tak ciągle na coś czekamy.
Witam,
na forum nie udzielamy informacji na temat planowanych aktualizacji oprogramowania sprzętowego oraz modeli nimi objętych. Wszelkie informacje o dotyczące aktualizacji (np. objęte modele, ewentualne zakończenie wsparcia) zamieszczane są na naszej stronie internetowej https://www.sony.pl/
Pozdrawiam
@Ekspert_Sonyumie czytać ze zrozumieniem ?!?! Moja propozycja była taka aby na stronie wsparcia każdego modelu są tam informacje czy o zakończeniu jakiejś funkcji czy aktualizacji oprogramowania dodać info o zakończeniu wsparcia dla danego modelu a nie na forum.O forum sam się wypowiedziałem ,że wątpię aby taka informacja się na nim ukazała.Ehhhh .....
Wszelkie informacje o dotyczące aktualizacji (np. objęte modele, ewentualne zakończenie wsparcia) zamieszczane są na naszej stronie internetowej https://www.sony.pl/
Na wymienionej przez Pana stronie, niestety nie ma żadnej informacji, (a przynajmniej ja nie potrafię tej informacji odnaleźć) o planowanym terminie wydania nowego oprogramowania do telewizora TV 65XD9305. Jak już któryś z moich przedmówców zauważył, skoro USA i Azja otrzymały aktualizację do nowszego Androida, to idąc tym tropem, można byłoby założyć, że użytkownicy Sony z Europy, również otrzymają tą aktualizację. Firma Sony, poprzez szacunek dla użytkowników swego dość drogiego sprzętu, mogłaby uchylić rąbka tajemnicy i zaspokoić ciekawość kiedy lub czy w ogóle planuje aktualizację oprogramowania w telewizorach TV 65XD9305?
Pytanie jest jak najbardziej zasadne. Wiele osób przegląda również zagraniczne forum dotyczące telewizorów Sony. A tam na początku września support Sony eu odpowiedział kilku osobom, że nowa aktualizacja dla tych telewizorów pojawi się za kilka tygodni.
Ponieważ minęło już kilkanaście tygodni , więc kolega @zbygaaj zadał to pytanie.